detector.media
05.10.2016 17:09
Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії
Український канал іномовлення UATV збільшив присутність у Болгарії
Телеканал UАTV, який є частиною мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність у Болгарії – з 1-го жовтня UA|TV з’явився у мережі одного з найбільших провайдерів телебачення країни компанії Vivacom. Програми українського телеканалу іномовлення мають змогу дивитися абоненти інтерактивного телебачення – пакети TV L+ та TV XL+.

Про це повідомляє Міністерство інформаційної політики України.
Компанія Vivacom володіє найбільш розвиненою мережею і є лідером у наданні сучасних телекомунікаційних послуг Болгарії. Згідно з офіційним сайтом, послугами компанії, зокрема інтерактивного телебачення, користуються понад 883 тисячі домогосподарств у більш ніж 450 населених пунктах, зокрема у 44 великих містах країни.
Водночас телеканал UATV з’явився у кабельній мережі Silistra.tv, яка надає послуги цифрового телебачення в Сілістра на північному сході Болгарії. UATV включений у всі три пакети, які пропонує компанія своїм абонентам: «Економічний», «Стандартний» та «Преміум».

Раніше телеканал UATV включили у ретрансляцію болгарські кабельні оператори «Нет ТВ Кейбъл», Rimex, TV-Net та ОТТ-платформа Invivo

«Ми продовжуємо працювати над розширенням мережі UATV в світі, особливо в країнах, де українці часто бувають. Робота з болгарськими операторами триває майже рік і нарешті - якісний результат!», - зазначив заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

Нагадаємо, запуск МПІУ відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках МПІУ, замість супутникового телеканалу «УТР», в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в Інтернеті на власному каналі в YouTube. UATV вже  мовить в Молдові,  Естонії,  Азербайджані, Польщі, Данії,  Ізраїлі, Грузії, Латвії, тощо.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY