18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»

18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»

16 Жовтня 2015
2383
16 Жовтня 2015
18:01

18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»

2383
18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»
18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»

18 жовтня у столичному кінотеатрі українського фільму «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40) відбудеться прем'єра документального кіноальманаху «Портрети» від громадської організація «СУК» («Сучасне Українське Кіно»).

 

Після перегляду альманаху глядачі зможуть обговорити презентовані роботи з молодими режисерами. У кожного глядача буде можливість поставити своє питання.

 

Новий альманах об'єднує шість історій непересічних чи звичайних українців.

 

«Paintings», режисер Сергій Найда

Історія про Київського тату-майстра.

 

«Барамошкін», режисери Мішель Ладес та Гаяне Джагінян

Чи впливають драматичні події в Україні на життя цих 11-річних курсантів з Київського корпусу кадетів? Чи мріють вони про майбутню військову кар'єру? Чи вдається їм залишатися дітьми та насолоджуватися дитинством, незважаючи на війну в Україні?

 

«Мама (611 днів)», режисер Дар'я Дрюченко

Жити! Меседж цього фільму простий, але за ним: довга боротьба за можливість жити, залежність від оточуючих, прикованність, біль, відновлення, повний перелом свідомості. Народження Нової людини.

 

«Репатріот», режисер Анна Лисун

Юрко Фединський відроджує кобзарські традиції в Україні, він не тільки грає, а й майструє інструменти зі своїми учнями. Разом з дружиною і дітьми створює навколо власний світ і живе заради улюбленої справи - кобзарства.

 

«Сповідь», режисер Галина Лаврінець

Володимир Кальненко - вільний художник-живописець, який був визнаним у Петербурзі, мав широке коло спілкування, гроші, майстерню. Після повернення в Україну все різко змінилось. Перед художником постають великі випробування. Адже кожен творець є тонкошкірим перед сірою буденністю життя. Герой мимоволі сповідається, дійшовши висновку, що поки Бог дає малювати, то потрібно...

 

«Коли дзвонить дзвін», режисер Вітольд Явдощук

Фільм-портрет про підлітка, який обрав для себе професію Дзвонаря. Він ще не повністю впевнений у своєму виборі. Сумніви, драма минулого і особисті переживання роблять його сильнішим в боротьбі за своє майбутнє.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2383
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду