detector.media
16.10.2015 18:01
18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»
18 жовтня – прем’єра кіноальманаху «Портрети»

18 жовтня у столичному кінотеатрі українського фільму «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40) відбудеться прем'єра документального кіноальманаху «Портрети» від громадської організація «СУК» («Сучасне Українське Кіно»).

 

Після перегляду альманаху глядачі зможуть обговорити презентовані роботи з молодими режисерами. У кожного глядача буде можливість поставити своє питання.

 

Новий альманах об'єднує шість історій непересічних чи звичайних українців.

 

«Paintings», режисер Сергій Найда

Історія про Київського тату-майстра.

 

«Барамошкін», режисери Мішель Ладес та Гаяне Джагінян

Чи впливають драматичні події в Україні на життя цих 11-річних курсантів з Київського корпусу кадетів? Чи мріють вони про майбутню військову кар'єру? Чи вдається їм залишатися дітьми та насолоджуватися дитинством, незважаючи на війну в Україні?

 

«Мама (611 днів)», режисер Дар'я Дрюченко

Жити! Меседж цього фільму простий, але за ним: довга боротьба за можливість жити, залежність від оточуючих, прикованність, біль, відновлення, повний перелом свідомості. Народження Нової людини.

 

«Репатріот», режисер Анна Лисун

Юрко Фединський відроджує кобзарські традиції в Україні, він не тільки грає, а й майструє інструменти зі своїми учнями. Разом з дружиною і дітьми створює навколо власний світ і живе заради улюбленої справи - кобзарства.

 

«Сповідь», режисер Галина Лаврінець

Володимир Кальненко - вільний художник-живописець, який був визнаним у Петербурзі, мав широке коло спілкування, гроші, майстерню. Після повернення в Україну все різко змінилось. Перед художником постають великі випробування. Адже кожен творець є тонкошкірим перед сірою буденністю життя. Герой мимоволі сповідається, дійшовши висновку, що поки Бог дає малювати, то потрібно...

 

«Коли дзвонить дзвін», режисер Вітольд Явдощук

Фільм-портрет про підлітка, який обрав для себе професію Дзвонаря. Він ще не повністю впевнений у своєму виборі. Сумніви, драма минулого і особисті переживання роблять його сильнішим в боротьбі за своє майбутнє.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY