Актора Дмитра Лінартовича мобілізовують до Збройних сил України

Актора Дмитра Лінартовича мобілізовують до Збройних сил України

5 Серпня 2015
5289
5 Серпня 2015
19:41

Актора Дмитра Лінартовича мобілізовують до Збройних сил України

5289
Актора Дмитра Лінартовича мобілізовують до Збройних сил України
Актора Дмитра Лінартовича мобілізовують до Збройних сил України

Актора Дмитра Лінартовича мобілізовують до збройних сил України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила співробітниця Державного агентства України з питань кіно Олена Чередниченко.

 

Дмитро Лінартович задіяний у зйомках стрічки «Толока» Михайла Іллєнка, де грає провідну роль. Попри це, клопотання Держкіно про відтермінування мобілізації у військкоматі відхилили, зазначила пані Чередниченко.

 

Глядачам Дмитро Лінартович  запам'ятався за роллю льотчика у фільмі «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

 

Також Дмитро Лінартович є актором муніципального театру «Київ».

 

Нагадаємо, нещодавно на проходження військової підготовки в 169-му навчальному центрі Сухопутних військ у селищі Десна Чернігівської області відбув телеведучий Роман Вінтонів (Майкл Щур). Міністерство інформаційної політики прийняло рішення залучити його до проекту Embedded Journalism.

 

«Детектор медіа»

Фото -  http://soli.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5289
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ячс
3189 дн. тому
Люди! КТО ЭТО?Человек про которого еле нашкребли из Википедии? Это так важно : куда он идет? Или пропагандистская тупость, ввиду проблем с реальной мобилизацией уже не знает: что изрыгнуть и кого за уши притащить? Всю неделю пиарили больного официально шизофренией и прочими психическими заболеваниями минСтеця, ряженого в формы с медальками и его очевидно такого же кореша -пациента Щура. Щур в форме, без формы, с присягой и без...Ну правда, ботогандоны, на вас, шизоидных и ваши новости уже тошно смотреть и на ваших "героев" уровня быдлошутов!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду