Протокол щодо звільнення Лариси Артюгіної сфальсифіковано - викладачі КНУ ім.Карпенка-Карого

Протокол щодо звільнення Лариси Артюгіної сфальсифіковано - викладачі КНУ ім.Карпенка-Карого

7 Липня 2015
3803

Протокол щодо звільнення Лариси Артюгіної сфальсифіковано - викладачі КНУ ім.Карпенка-Карого

3803
Протокол щодо звільнення Лариси Артюгіної сфальсифіковано - викладачі КНУ ім.Карпенка-Карого
Протокол щодо звільнення Лариси Артюгіної сфальсифіковано - викладачі КНУ ім.Карпенка-Карого

Викладачі Київського національного університету ім.Карпенка-Карого повідомляють про фальсифікацію протоколу щодо звільнення викладачки Лариси Артюгіної (на фото). Про це вони зазначають, коментуючи скан витяга протоколу, опублікованого у Facebook.  

 

Викладач Марія Шуб зазначила: «Ми навіть не знайомі (з Ларисою Артюгіною. - ТК), я і як погодинниця, природно, не була ні на якому засіданні, а моє прізвище вказане в документі! 22 травня я була на зйомках».

 

Викладач Тарас Денисенко прокоментував цей допис так: «22-го травня я був на репетиції дипломної вистави зі своїм курсом. Ні про яке засідання кафедри я не знав. А якби й знав - все одно б не пішов. Отже, - я ні за що не голосовував, нічого не підписував, і, взагалі, мене там не було».

 

 

Нагадаємо, пані Артюгіній не продовжили дію контракту, термін якого сплив у травні. Вона відома активною критикою умов навчання студентів КНУ ім. Карпенка-Карого.

 

Художній керівник курсу Основ драматургії кіно і телебачення у 2015-2016 році кафедри телебачення Інституту екранних мистецтв Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого (КНУТКіТ) Юрій Терещенко назвав позицію Лариси Артюгіної «самопіаром». Ситуацію зі звільненням пані Артюгіної він характеризує як «внутрішньоцехову проблему». За словами пана Терещенка, Лариса Артюгіна не знаходить спільної мови з кафедрою і не надто активно спеціалізується на драматургії. Через це він вирішив запросити нового, досвідченішого викладача.

 

У витягу із протоколу із засідання кафедри 22 травня зазначено, що, оскільки Лариса Артюгіна не прийшла на засідання кафедри, її звіт про роботу заслухано не було. Попри це присутні члени кафедри ухвалили рішення не продовжувати співпрацю з нею. Серед причин у протоколі названі «відсутність педагогічного завантаження в повному обсязі», манера Лариси Артюгіної розмовляти з Юрієм Терещенком в «неприпустимо грубій формі» та «самовільна відміна й перенесення занять».

 

Нагадаємо Лариса Артюгіна рішення інституту про її звільнення пов'язує з критикою умов навчання в КНУТКіТ імені Івана Карпенка-Карого. Детально її позицію викладено тут.

 

«Детектор медіа» сподівається отримати коментарі ректора КНУТКіТ ім.Івана Карпенка-Карого Олексія Безгіна, який, як повідомили в університеті,  перебуває у відпустці. Із директором Інституту екранних мистецтв Василем Вітером за його робочим телефоном «Детектор медіа» зв'язатися поки що не вдалося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3803
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду