27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок

27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок

22 Грудня 2014
7046
22 Грудня 2014
12:21

27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок

7046
27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок
27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок

27 грудня о 12.00 у київському парку  ім. Т.Г. Шевченка пройде  акція на підтримку кампанії фільму на Спільнокошті «Мала Толока. Створюємо хатки-годівнички для птахів». Про це повідомляють організатори заходу.

 

Для участі в акції можна принести з собою власну хатку-годівничку або підтримати внеском спільнокошт-кампанію фільму «Толока» та отримати в подарунок хатку-годівничку, розроблену Family Wood Works спеціально для доброчинців проекту. Один із варіантів - дерев'яна  годівничка, яку можна розмалювати.

 

 

 

 

До акції долучаться кінорежисер Михайло Іллєнко, актори Богдан Бенюк, Дмитро Лінартович, а також друзі фільму Брати Капранови й Сашко Лірник.

 

Нагадаємо,  «Толока» Михайла Іллєнка - екранізація вірша Т. Шевченка «У тієї Катерини хата на помості...» приурочена до 200 річчя Кобзаря. Хата у фільмі - майже головна дійова особа.

 

Зйомки стрічки почались у 2013 році, проте роботу над нею вимушені були зупинити, відзнявши половину матеріалу. Зараз триває краудфандингова кампанія стрічки на платформі «Велика  Ідея». На даний час зібрано 24, 211 тисяч гривень з двох мільйонів, які необхідні для завершення роботи над стрічкою.

 

Виробництво картини здійснює компанія ТОВ «Іллєнко фільм» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Кошторис фільму було затверджено у 2012 році і Михайло Іллєнко вважає його таким, що не відповідає дійсності. Нагадаємо, очікувалося, що бюджет стрічки складе понад 28 млн грн, 9 млн з яких надасть Держкіно.

 

Щодо детальної інформації можна звертатися до координатора подій стрічки «Толока» Даші Іващук: 095-207-17-27, runawaymolly@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Фото надані організаторами акції

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду