detector.media
22.12.2014 12:21
27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок
27 грудня – акція команди фільму «Толока» з годівничками для пташок

27 грудня о 12.00 у київському парку  ім. Т.Г. Шевченка пройде  акція на підтримку кампанії фільму на Спільнокошті «Мала Толока. Створюємо хатки-годівнички для птахів». Про це повідомляють організатори заходу.

 

Для участі в акції можна принести з собою власну хатку-годівничку або підтримати внеском спільнокошт-кампанію фільму «Толока» та отримати в подарунок хатку-годівничку, розроблену Family Wood Works спеціально для доброчинців проекту. Один із варіантів - дерев'яна  годівничка, яку можна розмалювати.

 

 

 

 

До акції долучаться кінорежисер Михайло Іллєнко, актори Богдан Бенюк, Дмитро Лінартович, а також друзі фільму Брати Капранови й Сашко Лірник.

 

Нагадаємо,  «Толока» Михайла Іллєнка - екранізація вірша Т. Шевченка «У тієї Катерини хата на помості...» приурочена до 200 річчя Кобзаря. Хата у фільмі - майже головна дійова особа.

 

Зйомки стрічки почались у 2013 році, проте роботу над нею вимушені були зупинити, відзнявши половину матеріалу. Зараз триває краудфандингова кампанія стрічки на платформі «Велика  Ідея». На даний час зібрано 24, 211 тисяч гривень з двох мільйонів, які необхідні для завершення роботи над стрічкою.

 

Виробництво картини здійснює компанія ТОВ «Іллєнко фільм» за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Кошторис фільму було затверджено у 2012 році і Михайло Іллєнко вважає його таким, що не відповідає дійсності. Нагадаємо, очікувалося, що бюджет стрічки складе понад 28 млн грн, 9 млн з яких надасть Держкіно.

 

Щодо детальної інформації можна звертатися до координатора подій стрічки «Толока» Даші Іващук: 095-207-17-27, runawaymolly@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Фото надані організаторами акції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY