16 грудня - спецпоказ Docudays UA на фестивалі «Рівності»

16 грудня - спецпоказ Docudays UA на фестивалі «Рівності»

11 Грудня 2014
6049
11 Грудня 2014
20:17

16 грудня - спецпоказ Docudays UA на фестивалі «Рівності»

6049
16 грудня - спецпоказ Docudays UA на фестивалі «Рівності»
16 грудня - спецпоказ Docudays UA на фестивалі «Рівності»

13-16 грудня у Києві вперше відбудеться фестиваль «Рівності», що на кілька днів створить простір вільний від дискримінації, упереджень та ієрархій. Правозахисний кінофестиваль України Docudays UA долучається до ініціативи своїми спеціальним кінопоказом. 

 

Лейтмотив фестивалю - мистецтво, як рушійна сила соціальних перетворень. «Під час фестивалю ми хочемо об'єднати зусилля квір-активістів, правозахисників та діячів мистецтва (митців, фотохудожників, режисерів, літераторів та правозахисної спільноти)» - пояснюють свій задум організатори. Протягом чотирьох днів, відвідувачі зможуть побачити кінопокази, фотовиставки, перформанси, дискусії, майстерні та багато іншого.

 

Окрім кінопоказів, численні заходи фестивалю у кінотеатрі «Кінопанорама» та у арт-кавярні «Купідон» об'єднаються у культурну платформу, відкриту для художнього осмислення суспільних процесів, соціального мистецтва та арт-активізму. Усі вони поєднані проблематикою захисту прав людини та надання голосу дискримінованим спільнотам.



16 грудня (вівторок) з 19.30 до 21.00 фестиваль запрошує переглянути фільм «Життя в раю - нелегали по сусідству»,  2013рік, Швейцарія, 78 хв., режисер - Роман Вітал. З того часу, як швейцарський уряд організував для біженців, яким відмовили в притулку, депортаційний центр в ідилічному гірському селищі Вальцейна, кожний четвертий, хто мешкає там - нелегальний іммігрант. Як привілейовані жителі Заходу поводяться із  сусідами-біженцями?

 

Показ відбудеться у великій залі кінотеатру «Кінопанорама».

 

Вхід - вільний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду