Завершився чат з головою Нацради Юрієм Артеменком

Завершився чат з головою Нацради Юрієм Артеменком

24 Жовтня 2014
5566

Завершився чат з головою Нацради Юрієм Артеменком

5566
Тема - «Діяльність Нацради та контроль мовників під час виборчої кампанії»
Завершився чат з головою Нацради Юрієм Артеменком
Завершився чат з головою Нацради Юрієм Артеменком
24 жовтня о 13.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю Голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення  Юрія Артеменка на тему: «Діяльність Нацради та контроль мовників під час виборчої кампанії».
 
До обговорення пропонувалися питання: повноваження Нацради під час виборів; співпраця з ЦВК та громадськими організаціями; виявлені ознаки порушень в ефірах мовників; участь Нацради в переході до суспільного мволення та ін.
 
Повну версію чату читайте найближчими днями.
 

Юрій Артеменко має три вищі освіти у сфері медіа, правознавства та менеджменту. Понад 30 років працює в журналістиці, веде громадську та законотворчу діяльність. Очолював Запорізьку обласну державну адміністрацію. Був засновником Запорізької обласної незалежної медіапрофспілки. Заслужений журналіст України. Член Нацiональної спiлки журналістів. За професійну роботу Юрій Артеменко отримав низку державних нагород та відзнак.

 

Чат буде проведений громадською організацією «Детектор медіа» в рамках спільного проекту Європейтського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні». Метою моніторингу є підвищення рівня медіаграмотності українського суспільства, стимулювання медіа до відповідальності, дотримання журналістських стандартів та підвищення якості медійного продукту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5566
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду