Чат з Єгором Чечериндою завершено

Чат з Єгором Чечериндою завершено

7 Березня 2014
12157

Чат з Єгором Чечериндою завершено

12157
Керівник служби новин телеканалу ТВі, ведучий інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні про головне» поспілкувався на тему: «Оновлення інформаційного мовлення на ТВі»
Чат з Єгором Чечериндою завершено
Чат з Єгором Чечериндою завершено

7 березня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю керівника служби новин телеканалу ТВі, ведучого інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні про головне» Єгором Чечериндою на тему: «Оновлення інформаційного мовлення на ТВі».

 

До обговорення пропонувалися питання: інформаційне мовлення телеканалів під час масових протестів; дотримання етичних журналістських стандартів в теленовинах та ін.

 

Повну версію чату читайте незабаром на «Детектор медіа».

 

Біографічна довідка:

 

Єгор Чечеринда закінчив Львівський державний університет ім. Івана Франка, факультет журналістики.

 

Працював  журналістом  на телеканалах СТБ (програма «Вікна»), ICTV (інформаційна програма «Факти»), «1+1» ( «Телевізійна служба новин»), головним редактором інтернет-порталу INTV.

 

Наразі працює керівником служби новин телеканалу ТВі. Ведучий інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні про головне».

 

Одружений, виховує доньку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12157
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна
3710 дн. тому
Розкажіть, чим обумовлене переформатування ефіру каналу? Це - "усушка" бюджету, чи намагання лишатися в мейнстрімі подій?
Зритель
3710 дн. тому
Чечеринда ужасно ведет инфомационно-аналитическую передачу. Во- первых плохая дикция, при советской власти с такой дикцией он даже мечтать не мог бы о роли ведущего. Во-вторых его голос звучит громче чем приглашенных. Он говорит от себя больше чем приглашенные, а его функция дать высказаться пригашенным . Зрителей не интересует точка зрения Чечеринды так как его демонстрируемая толерантность не имеет ничего общего с патриотизмом к стране. А ведь он вещает на, как бы, патриотичном канале, ну так по крайней мере считалось до появления Чечеринды в качестве ведущего. И у этого канала продолжает оставаться соответствующая публика. Не дает пригашенным высказаться. Ну, вот например,вчера депутат от Во "свобода"Мирошниченко начал говорить о том что отключены 5 канал и 1+1, как тут же Чечеринда его прервал и говорит "до речи, повидомляемо телеглядачам що..... " и подает эту же информацию. Еще одно - манера его говорить очень быстро. В такой аналитической передаче этого делать нельзяу. Это напрягает эмоционально н снижает внимание. Если у Вы хотите подать как можно больше информациии, то сузьте кол-во тем, или увеличьте время в эфире. Не оправдывает себя вести передачу "галопом по европам" из-за этого остается раздражение после передачи. Больше давать комментарии нет желания. Ни чего не имею личного к Чечеринде но до него ТВі был лучше.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду