Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав

Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав

8 Лютого 2014
5838

Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав

5838
Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав
Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав

Російська співачка Земфіра звинуватила генерального продюсера Церемонії відкриття Олімпіади в Сочі Костянтина Ернста в порушення її авторських прав, повідомляє УНІАН.

 

«(Російський. - ТК) Перший канал проігнорував всі можливі домовленості і використав мій трек без згоди. Це пряме порушення авторських прав. Це свавілля) Відкриття відмінне! Костю (генеральний директор Першого каналу Костянтин Ернст - ТК), вітаю! але ... ви робите все що хочете?», - заявила Земфіра на своєму офіційному сайті.

 

 

На відкритті Олімпіади пролунав ремікс на пісню «Хочеш» (2008). Раніше Земфіра виявляла бажання взяти участь у відкритті Олімпіади і навіть зверталася з такими пропозиціями до організаторів, але отримала відмову.

 

Нагадаємо,  трансляцію церемонії відкриття Олімпіади 7 лютого здійснювала компанія Olympic Broadcasting Services. Вона вийшла одночасно в ефірі телеканалів «Інтера» та Першого національного. Ліцензія належить компанії SportFive.

 

Офіційним транслятором Олімпійських ігор є Національна телекомпанія України.  Субліцензию на трансляцію відкриття Олімпіади та на хайлайти (відеоматеріали) змагань придбав «Інтер». Телеканал Xsport придбав ексклюзивні права на показ хокейних матчів.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.unian.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду