detector.media
08.02.2014 14:45
Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав
Земфіра звинуватила Ернста в порушенні її авторських прав

Російська співачка Земфіра звинуватила генерального продюсера Церемонії відкриття Олімпіади в Сочі Костянтина Ернста в порушення її авторських прав, повідомляє УНІАН.

 

«(Російський. - ТК) Перший канал проігнорував всі можливі домовленості і використав мій трек без згоди. Це пряме порушення авторських прав. Це свавілля) Відкриття відмінне! Костю (генеральний директор Першого каналу Костянтин Ернст - ТК), вітаю! але ... ви робите все що хочете?», - заявила Земфіра на своєму офіційному сайті.

 

 

На відкритті Олімпіади пролунав ремікс на пісню «Хочеш» (2008). Раніше Земфіра виявляла бажання взяти участь у відкритті Олімпіади і навіть зверталася з такими пропозиціями до організаторів, але отримала відмову.

 

Нагадаємо,  трансляцію церемонії відкриття Олімпіади 7 лютого здійснювала компанія Olympic Broadcasting Services. Вона вийшла одночасно в ефірі телеканалів «Інтера» та Першого національного. Ліцензія належить компанії SportFive.

 

Офіційним транслятором Олімпійських ігор є Національна телекомпанія України.  Субліцензию на трансляцію відкриття Олімпіади та на хайлайти (відеоматеріали) змагань придбав «Інтер». Телеканал Xsport придбав ексклюзивні права на показ хокейних матчів.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.unian.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY