Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка

Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка

3 Лютого 2014
13728

Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка

13728
Крім Ганни Гомонай з новин поки що пішли Ольга Бондарчук і Дмитро Анопченко
Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка
Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка

Ганна Гомонай продовжує роботу на телеканалі «Інтер» у якості ведучої програми «Ранок з "Інтером"» і спеціальних проектів каналу. Про це повідомили в прес-службі каналу, відповідаючи на запит «Детектор медіа».

 

Пані Гомонай продовжує вести «Ранок з "Інтером"» у прямому ефірі, потижнево чергуючись із Дар'єю Капустян. Також ведуча бере активну участь у спеціальних проектах телеканалу. Зокрема - в роботі над спецпроектом «Шевченко. 200 років самотності», присвяченому 200-літтю Тараса Шевченка, що вийде в ефір у березні 2014 року.

 

Ганна Гомонай працює на «Інтері» з 2007 року. Останнім часом вона поєднувала роботу в «Ранку з "Інтером"» та інформаційній програмі «Новини». Зі слів пані Гомонай, вона залишила «Новини» за власним бажанням. «Останні два роки я працювала одразу на двох проектах - "Ранок" і "Новини". За цей час я відчула, що робота в інформаційно-розважальному жанрі приносить мені набагато більше задоволення. Саме тому я сама звернулася до керівництва з проханням зосередитися саме на ранковій програмі. А також розглянути можливість моєї участі в цікавих для мене документальних та історичних проектах каналу», - повідомила ведуча.

 

За даними прес-служби каналу, створення резонансних подій, присвячених важливим історичним датам, - це один зі стратегічних напрямків розвитку телеканалу «Інтер». Ідеться про такі проекти, як телемарафони до Дня Перемоги і до Дня Незалежності, ведучою яких була Ганна Гомонай.

 

Інша колишня ведуча «Новин» на «Інтері» Ольга Бондарчук, за інформацією джерел «Детектор медіа», повернулася в декретну відпустку.

 

Також поки що не працює в новинах «Інтера» екс-ведучий «Подробностей недели» Дмитро Анопченко. Коли його в ефірі з 19 січня замінив Андрій Данилевич, «Інтер» оголосив, що пан Анопченко продовжить роботу в «Національних інформаційних системах» (НІС - новинний продакшн групи «Інтер»). Однак поки що, за інформацією джерел «Детектор медіа», Дмитрові Анопченку нічого в НІСі не пропонували.

 

Нагадаємо, 13 січня телеканал «Інтер» закрив вечірній випуск «Новин» о 18:00, який вели Ганна Гомонай та Ольга Бондарчук. Через тиждень, 20 січня, програма повернулася в ефір в оновленому вигляді - російською мовою. «Новости» позмінно почали вести ведучі «Подробностей» Анастасія Даугулє та Христина Суворіна, яку з 27 січня в якості ведучої замінив Роман Кадємін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду