detector.media
03.02.2014 18:26
Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка
Гомонай більше не працює в новинах «Інтера». Вона вестиме спецпроект про Шевченка
Крім Ганни Гомонай з новин поки що пішли Ольга Бондарчук і Дмитро Анопченко

Ганна Гомонай продовжує роботу на телеканалі «Інтер» у якості ведучої програми «Ранок з "Інтером"» і спеціальних проектів каналу. Про це повідомили в прес-службі каналу, відповідаючи на запит «Детектор медіа».

 

Пані Гомонай продовжує вести «Ранок з "Інтером"» у прямому ефірі, потижнево чергуючись із Дар'єю Капустян. Також ведуча бере активну участь у спеціальних проектах телеканалу. Зокрема - в роботі над спецпроектом «Шевченко. 200 років самотності», присвяченому 200-літтю Тараса Шевченка, що вийде в ефір у березні 2014 року.

 

Ганна Гомонай працює на «Інтері» з 2007 року. Останнім часом вона поєднувала роботу в «Ранку з "Інтером"» та інформаційній програмі «Новини». Зі слів пані Гомонай, вона залишила «Новини» за власним бажанням. «Останні два роки я працювала одразу на двох проектах - "Ранок" і "Новини". За цей час я відчула, що робота в інформаційно-розважальному жанрі приносить мені набагато більше задоволення. Саме тому я сама звернулася до керівництва з проханням зосередитися саме на ранковій програмі. А також розглянути можливість моєї участі в цікавих для мене документальних та історичних проектах каналу», - повідомила ведуча.

 

За даними прес-служби каналу, створення резонансних подій, присвячених важливим історичним датам, - це один зі стратегічних напрямків розвитку телеканалу «Інтер». Ідеться про такі проекти, як телемарафони до Дня Перемоги і до Дня Незалежності, ведучою яких була Ганна Гомонай.

 

Інша колишня ведуча «Новин» на «Інтері» Ольга Бондарчук, за інформацією джерел «Детектор медіа», повернулася в декретну відпустку.

 

Також поки що не працює в новинах «Інтера» екс-ведучий «Подробностей недели» Дмитро Анопченко. Коли його в ефірі з 19 січня замінив Андрій Данилевич, «Інтер» оголосив, що пан Анопченко продовжить роботу в «Національних інформаційних системах» (НІС - новинний продакшн групи «Інтер»). Однак поки що, за інформацією джерел «Детектор медіа», Дмитрові Анопченку нічого в НІСі не пропонували.

 

Нагадаємо, 13 січня телеканал «Інтер» закрив вечірній випуск «Новин» о 18:00, який вели Ганна Гомонай та Ольга Бондарчук. Через тиждень, 20 січня, програма повернулася в ефір в оновленому вигляді - російською мовою. «Новости» позмінно почали вести ведучі «Подробностей» Анастасія Даугулє та Христина Суворіна, яку з 27 січня в якості ведучої замінив Роман Кадємін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY