«Інтер» закрив вечірні «Новини»

«Інтер» закрив вечірні «Новини»

13 Січня 2014
14051
13 Січня 2014
19:47

«Інтер» закрив вечірні «Новини»

14051
«Інтер» закрив вечірні «Новини»
«Інтер» закрив вечірні «Новини»

Телеканал «Інтер» закрив вечірній випуск «Новин» о 18:00. Із сьогоднішнього дня, 13 січня, його більше немає в сітці, що підтвердив директор «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн медіагрупи «Інтер») Антон Нікітін.

 

Із запитанням про причини закриття вечірнього випуску «Новин», а також про подальшу долю колективу, який працював над ним, у тому числі про ведучих Ганну Гомонай та Ольгу Бондарчук, пан Нікітін попросив звертатися до прес-служби каналу.

 

«Детектор медіа» написала запит і чекає на коментарі каналу.

 

Нагадаємо, наприкінці 2013 року з «Інтера» звільнилися директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним. Керівником НІСу став Антон Нікітін.

 

Також канал залишили журналіст Ольга Червакова, випусковий редактор Вікторія Найдьонова. Сьогодні, 13 січня, з каналу пішов шеф-редактор новин Олександр Пилипець.

 

Натомість на канал з «України» перейшли працювати Олександр Лук'яненко й Андрій Данилевич.

 

Про деякі можливі кадрові перестановки на «Інтері» писала «Дуся», але не вся інформація поки що підтвердилася.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14051
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Noser
3755 дн. тому
Оскільки в новинах треба хоч щось говорити, Інтер не може давати одні маніпуляції, треба ж щось і правдиве показувати, то вирішили краще їх закрити подалі від гріха.
Виктор
3756 дн. тому
Пусть вообще Интер закроет все свои новости! Они дурно пахнут!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду