Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день

Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день

22 Січня 2014
5739

Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день

5739
Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день
Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день

Передачу сигналу прямої трансляції, яку 5 канал намагається вести з вулиці Грушевського, вже чотири дні глушать. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор 5-го каналу Володимир Мжельський.

 

За словами пана Мжельського, працівникам каналу без перешкод вдається транслювати події у прямому ефірі перші секунди, далі сигнал зникає.

 

«Наша ПТС не може вийти в ефір. Перші три-чотири секунди із сигналом все в порядку, а потім починає зникати звук чи виникають ще якісь проблеми зі зв'язком», - пояснив пан Мжельський.

 

Нагадаємо, 19 січня сутички між мітингувальниками та правоохоронцями у Києві на вулиці Грушевського активно висвітлювали інтернет-мовники та інформаційні телеканали, серед яких і 5 канал, національні телеканали сітки мовлення не змінювали.

 

Як писала «Детектор медіа», 19 січня оператор 5-го каналу Денис Савченко зламав ногу при падінні на вулиці Грушевського, коли представники «Беркуту» розхитали автобус, на якому стояли представники преси. Одна з гумових куль, якими правоохоронні органи обстрілюють протестувальників і журналістів на вулиці Грушевського, влучила в камеру 5-го каналу.

 

5 канал вбачає в діях силових структур на вулиці Грушевського пряме перешкоджання професійній діяльності та замахи на життя медійників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5739
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду