detector.media
22.01.2014 11:07
Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день
Сигнал прямої трансляції 5-го каналу глушать четвертий день

Передачу сигналу прямої трансляції, яку 5 канал намагається вести з вулиці Грушевського, вже чотири дні глушать. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор 5-го каналу Володимир Мжельський.

 

За словами пана Мжельського, працівникам каналу без перешкод вдається транслювати події у прямому ефірі перші секунди, далі сигнал зникає.

 

«Наша ПТС не може вийти в ефір. Перші три-чотири секунди із сигналом все в порядку, а потім починає зникати звук чи виникають ще якісь проблеми зі зв'язком», - пояснив пан Мжельський.

 

Нагадаємо, 19 січня сутички між мітингувальниками та правоохоронцями у Києві на вулиці Грушевського активно висвітлювали інтернет-мовники та інформаційні телеканали, серед яких і 5 канал, національні телеканали сітки мовлення не змінювали.

 

Як писала «Детектор медіа», 19 січня оператор 5-го каналу Денис Савченко зламав ногу при падінні на вулиці Грушевського, коли представники «Беркуту» розхитали автобус, на якому стояли представники преси. Одна з гумових куль, якими правоохоронні органи обстрілюють протестувальників і журналістів на вулиці Грушевського, влучила в камеру 5-го каналу.

 

5 канал вбачає в діях силових структур на вулиці Грушевського пряме перешкоджання професійній діяльності та замахи на життя медійників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY