Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва

Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва

1 Грудня 2013
12847

Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва

12847
у зв’язку з підготовкою до різдвяних свят
Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва
Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва
Окружний адміністративний суд сьогодні, 1 грудня, о четвертій ранку заборонив масові акції у центрі Києва. Про це з посиланням на відповідача у справі Євгенію Закревську повідомляє 5-тий канал
 
 
Згідно цього рішення, мітинги заборонені на Майдані Незалежності, Європейській площі, вулицях Банковій, Грушевського, Богомольця відсьогодні до 7 січня 2014 року.
 
Таким чином суд задовольнив позов Київської міської державної адміністрації. 
 
У КМДА наголошують, що не зверталися до суду з проханням обмежити проведення мирних масовий акцій на інших вулицях та площах столиці, зокрема, у парку ім. Тараса Шевченка, Михайлівській та Софійській площах.
 
Звернення ж до суду щодо Майдану Незалежності та Європейсьої площі,  зазначає прес-служба Київміськдержадміністрації, пов’язане «з необхідністю продовжити роботи зі встановлення новорічної ялинки та підготовку до встановлення Новорічно-різдвяного селища». 
 
Нагадаємо, сьогодні о 12:00 у київському парку Шевченка планувався мітинг опозиції за участі прихильників євроінтеграції та піша хода до Майдану Незалежності.
 
«Детектор медіа»
 
На фото:  Заради новорічних з свят у ніч із 29 на 30 листопада Майдан Незалежності без попередження зачистили від студентів журналістів і перехожих, http://tyzhden.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12847
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Василь
3798 дн. тому
Тільки злодії орудують вночі!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду