detector.media
01.12.2013 10:00
Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва
Окружний адмінсуд о четвертій ранку заборонив мітинги у центрі Києва
у зв’язку з підготовкою до різдвяних свят
Окружний адміністративний суд сьогодні, 1 грудня, о четвертій ранку заборонив масові акції у центрі Києва. Про це з посиланням на відповідача у справі Євгенію Закревську повідомляє 5-тий канал
 
 
Згідно цього рішення, мітинги заборонені на Майдані Незалежності, Європейській площі, вулицях Банковій, Грушевського, Богомольця відсьогодні до 7 січня 2014 року.
 
Таким чином суд задовольнив позов Київської міської державної адміністрації. 
 
У КМДА наголошують, що не зверталися до суду з проханням обмежити проведення мирних масовий акцій на інших вулицях та площах столиці, зокрема, у парку ім. Тараса Шевченка, Михайлівській та Софійській площах.
 
Звернення ж до суду щодо Майдану Незалежності та Європейсьої площі,  зазначає прес-служба Київміськдержадміністрації, пов’язане «з необхідністю продовжити роботи зі встановлення новорічної ялинки та підготовку до встановлення Новорічно-різдвяного селища». 
 
Нагадаємо, сьогодні о 12:00 у київському парку Шевченка планувався мітинг опозиції за участі прихильників євроінтеграції та піша хода до Майдану Незалежності.
 
«Детектор медіа»
 
На фото:  Заради новорічних з свят у ніч із 29 на 30 листопада Майдан Незалежності без попередження зачистили від студентів журналістів і перехожих, http://tyzhden.ua
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY