Як «Сніданок з «1+1» переміг у «Танцях з зірками»

10 Жовтня 2007
16335

Як «Сніданок з «1+1» переміг у «Танцях з зірками»

16335
Як «Сніданок з «1+1» переміг у «Танцях з зірками»
8 жовтня телеканал «1+1» презентував «Танці з зірками – 3. Ліга чемпіонів». Третій і завершальний сезон гучного проекту минулої осені має поставити крапку у танцювальній епопеї на паркеті від каналу «1+1». Натхненні успіхом перших двох сезонів «Плюси» вирішили модернізувати проект і внести в нього багатонаціональний колорит. Спершу, правда, у плани каналу входив запуск «Танців на льоду», але через фінансові та технічні проблеми його довелося відкласти. Як уже повідомляла «ТК», «1+1» реалізовуватиме проект самостійно, без участі інших телеканалів країн, які беруть участь у змаганні. Програма розрахована виключно на вітчизняного глядача, і голосуватимуть за найкращі пари лише українці.
 
«Є країни-рекордсмени, де пройшло по 5-6 сезонів. Але нам здалося, що участь переможців інших країн буде цікавішою нашим глядачам», – розказав «ТК» виконавчий продюсер каналу Олександр Лозинський. «Це ризикований експеримент. Ми не знаємо, як Україна складе іспит на космополітизм та шовінізм і наскільки телеглядачі будуть об’єктивні у голосуванні», – зауважує генеральний продюсер «Танців» Олексій Гончаренко.
 
 
«1+1» запропонував цю ідею ВВС. За словами пана Лозинського, власники формату погодилися з усіма змінами: «Взагалі, не так багато змінюється. Як і раніше, кожної програми учасник, який набере найменшу підтримку глядачів і журі, залишатиме проект. Технічна складність – не всі учасники володіють українською мовою, але її має нівелювати синхронний переклад. Утім, ми сподіваємося, що мова танцю інтернаціональна і великих проблем для наших глядачів не буде».
 
Бюджет проекту поки не розголошується. «Цей сезон набагато дорожчий, але ми сподіваємося, що задоволення, яке отримають від проекту глядачі, дозволить зробити цей проект незбитковим», – зазначив Олександр Лозинський.
 
Тож, на презентації проекту Тіна Кароль та Юрій Горбунов представили нових учасників «Танців із зірками»: Віталія Козловського та Ксенію Горб, Максима Нелипу та Олену Шоптенко, Лілію Подкопаєву з новим партнером Кирилом Хітровим, Наташу Корольову (Росія) та Євгена Папунашвілі, Мануеля Ортегу (Австрія) та Юлію Окропірідзе (українська учасниця танцювального «Євробачення»), Марчина Мрочека (Польща) та колишню партнерку Максима Нелипи Ганну Пелипенко, Памелу Камасса та Анджел Мадонну (Італія).
 
 
Зарубіжних зірок на презентації тимчасово підміняли картонні прототипи.
 
 
А от українські учасники хоч і не танцювали, але спробували себе у ролі журі і змогли оцінити танцювальні здібності журналістів. Аби показати «інтернаціональність» мови танцю, організатори проекту влаштували на презентації «танці з журналістами».
 
 
Майстер-клас для присутніх працівників ЗМІ провів Григорій Чапкіс. Вальс та мамбу зважилися станцювати Марічка Падалко, Анатолій Ярема, Яніна Соколова, Ілона Довгань, Віталій Гайдукевич та Тала Калатай. 
 
 
Віталію Гайдукевичу та Ілоні Довгань вальс дався легко, а от Анатолій Єрема весь час намагався не наступити на черевички Марини Кухар, але в нього це не завжди виходило. Оскільки чоловіків для вальсу вистачило не всім, то Тала Калатай та Яніна Соколова танцювали в парі. Саме вони й отримали найвищі оцінки від «зіркового журі»
 
 
Ведучі «Сніданку з «1+1» Тала Калатай та Яніна Соколова – переможці «Танців із журналістами».
 
 
Фото Сергія Бечка
 
«Детектор медіа»
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16335
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dem
6044 дн. тому
балакуна Неліпу -- геть!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду