«Детектор медіа» під музику Кохановського

20 Вересня 2007
10878
20 Вересня 2007
16:18

«Детектор медіа» під музику Кохановського

10878
 «Детектор медіа» під музику Кохановського

19 вересня у кнайп-клубі «Купідоні» команда «Детектор медіа» презентувала нову версію сайту рекламодавцям та найближчим друзям-медійникам. Водночас наші колеги по холдингу «Главред-медіа» (нагадаємо, в який входить  паперовий журнал «ТК») представили  україномовну версію сайту «Главред» та електронні версії паперових видань – газет «Новая» та «Известия в Украине».  

 

 

Альона Сибірякова («Група РОСТ»), Ганна Негляд (Nesatec) та Юлія Магай («ТК»)

 

 

Ведучий «Свободи слова» Андрій Куликов (ICTV) та Наталія Лигачова («ТК»)

 

У дружній компанії лунали тости «за здоров’я нової адмінки», «за життя без зломів та хакерів», «за техніку, що допомагає творчості». Як наголосила Інна Кузнєцова, директор із розвитку та піару холдингу «Главред-медіа», принциповим моментом для стратегії розвитку видань холдингу є паралельне запровадження електронних і паперових версій, щоби охопити якомога ширшу аудиторію потенційних читачів. А шеф-редактор «Детектор медіа» Наталія Лигачова поспішила запевнити присутніх в тому, що усі труднощі, пов’язані із «переїздом» матеріалів на новий сайт, швидко минуть, і тоді можна буде оцінити переваги нової версії:  «Насамперед необхідність нової електронної версії продиктована тим, що «Детектор медіа» переросла  межі сайту: стало очевидно, що за  своїм контентом «Детектор медіа» - це вже  великий медійний портал. Останнім часом проблема надміру матеріалів особливо загострилася – ми чули нарікання від наших читачів, що вони не встигають переглядати матеріали на головній сторінці сайту. Фактично, у нас було два виходи: або обмежити коло своїх зацікавлень, або видозмінити структуру сайту. Скажу відверто: перший варіант ми навіть не розглядали». Наталія Лигачова пообіцяла присутнім, що з часом видання, нарешті, виконає давні побажання власних читачів, і більше уваги буде приділяти не тільки телевізійному, а й радіо та пресовому ринку, а також інтернету.

 

 

Президент холдингу «Главред-Медіа» Віктор Шлінчак, завітавши на хвилинку в «Купідон», присвятив головну увагу шефу «Української правди» Олені Притулі та… журналу «Детектор медіа»

 

Поки читачі звикають до нової «Детектор медіа», рекламодавці встигли оцінити переваги нового інтерфейсу, відзначивши, що тепер головна сторінка, завдяки запрограмованому горизонтальному банеру, стала набагато привабливішою для банерної реклами.

 

 

Виступ естетської групи Олександра Кохановського «Інфонтальність» - сюрприз «Телекритиці» від Федора Баландіна

 

 

Директор з розвитку холдінгу «Главред-Медіа» Інна Кузнєцова та головний редактор журналу «Главред» Альона Гетьманчук

 

Костянтин Дорошенко, директор із розвитку «Детектор медіа», піднімаючи келих, сказав, що попри те, що «Детектор медіа» не потребує ніяких ребрендингів, тим не менш у світі існує лише два напрямки – або йти вперед, або тупцювати на місці, відкочуючись назад із кожним новим кроком цивілізації: «Нове перевтілення сайту  «Детектор медіа» - це свідчення того, що ми не спочиваємо на лаврах, а прагнемо розвиватися. І ми висловлюємо подяку всім тим, хто нам допомагає розвивати і сайт, і журнал  – друзям, колегам,  рекламодавцям, ґрантодавцям, інвесторам».

 

 

Професіонали маркетингу слухають музикантів: Маргарита Бондаренко (OTP Bank) та Юлія Магай («Детектор медіа»)

 

Альона Сибірякова («Група РОСТ»), Олена Притула («Українська правда») та Костянтин Дорошенко («ТК») згадують тренінг д-ра Назаралієва на Іссик-Кулі

 

Святкування відбувалося у колі найближчих друзів видання, основним побажанням від яких було те, що завдання будь-яких технічних вдосконалень – бути зручними, а отже, непомітними: «Щоби технології вивільняли якомога більше часу для творчості».

 

 

Євген Мінко («ТК») та власник кнайп-клубу «Купідон» Федір Баландін – старовинні приятелі

 

 

Леся Ганжа («Детектор медіа»), Віталій Ященко (MаcHouse) та Олексій Манько (Direx)

 

У день прем’єри нового сайту «Детектор медіа» в кнайп-клубі «Купідон» (вул. Пушкінська 1- 3) відбулася також прем’єра нового музичного проекту відомого київського композитора Олександра Кохановського «Інфонтальність». Музикантів особисто запросив до клубу його директор Федір Баландін та презентував їх виступ як подарунок на день оновлення «Детектор медіа».

 

 

Головний редактор журналу «Детектор медіа» Євген Мінко зустрічає виконавчого продюсера «Нового каналу» Аллу Липовецьку та колумніста «ТК» Олесю Савенко

 

 

Ігор Романюк та Наталя Черняк (ESGroup)

 

Фото Олени Старостенко

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10878
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Той, що пише вірші
6068 дн. тому
«В связи с известными событиями последних 7-ми лет создать "Главврач-медиа", куда в обязательном порядке включить интернет-сайт и ежемесячный журнал "ТелеЭтика"». (Из темника : )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду