Гліб Гусєв замінить Юліану Скібіцьку на посаді заступника головної редакторки «Бабеля»

Гліб Гусєв замінить Юліану Скібіцьку на посаді заступника головної редакторки «Бабеля»

1 Липня 2024
694

Гліб Гусєв замінить Юліану Скібіцьку на посаді заступника головної редакторки «Бабеля»

694
На новій посаді Гусєв займатиметься великими текстами, профайлами і куруватиме ютуб-канал, де також братиме інтерв’ю.
Гліб Гусєв замінить Юліану Скібіцьку на посаді заступника головної редакторки «Бабеля»
Гліб Гусєв замінить Юліану Скібіцьку на посаді заступника головної редакторки «Бабеля»

Заступниця головної редакторки видання «Бабель» Юліана Скібіцька покидає роботу в редакції. На посаді її замінить колишній головний редактор та креативний директор видання Гліб Гусєв. Про це повідомила головна редакторка «Бабеля» Катерина Коберник у фейсбуці.

У коментарі «Детектору медіа» Катерина Коберник розповіла, що на новій посаді Гліб Гусєв займатиметься великими текстами, профайлами і сам писатиме матеріали.

Крім того, він куруватиме ютуб-канал «Бабеля», на якому також братиме інтерв’ю в гостей.

«У Гліба своєрідний погляд на теми — він любить провокаційні, нестандартні, трішки снобські теми. Це те, що за концепцією відрізняє "Бабель" від інших медіа. Зараз, коли Гліб повернуся, ми сподіваємося, що цього стане більше  — провокацій, нестандартних підходів, і снобізму також», — сказала Коберник.

Юліана Скібіцька пояснила у фейсбуці, що покидає роботу в «Бабелі» через втому.

«Жодних скандалів та гучних драм — я банально втомилася. Напевно, під час війни ти не маєш права втомлюватися, але я втомилася, і якщо я зараз не піду сама, мене винесуть вперед ногами, а цього я не дуже хочу, точніше, дуже не хочу. Я вперше йду, бо хочу відпочити і набратися сил. Кажуть, людям це допомагає. От і перевіримо», — написала Юліана.

Вона додала, що надалі займатиметься проєктами з Media Development Foundation, має спільний проєкт з Unit від n-ost, а також планує й надалі писати тексти як журналістка і знову дописуватиме у свій телеграм-канал.

«“Бабель” — одне з найважливіших медіа в моєму житті, в якому було все. Я рада, що майже від самого початку повномасштабної він в мене був. Люди, які його роблять — неймовірно сильні, щирі, чудові, справжні. Я буду сумувати і мені дуже сумно йти, але інколи це — найкраще рішення. Здається, зараз саме такий момент», — написала Скібіцька.

Нагадаємо, колишній креативний директор та головний редактор «Бабеля» Гліб Гусєв пішов з видання в серпні 2021 року. Він пропрацював у виданні 3,5 роки спершу як головред, після перезапуску у 2020 році — як креативний директор. 

Гусєв повідомив тоді, що залишається акціонером видання (володів 25%), іноді планує писати як фрилансер, але управлінням редакції не займатиметься.

Фото: Гліб Гусєв / фейсбук 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду