Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок

Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок

4 Березня 2024
1064

Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок

1064
На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були оприлюднені в медіа з 1 лютого 2023 року до 31 січня 2024 року. Матеріали можна подати в шести основних номінаціях.
Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок
Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок

Конкурс професійної журналістики «Честь професії» оголосив про початок прийому матеріалів. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці конкурсу.  

Організатори прийматимуть журналістські матеріали включно до 20 березня 2024 року.

На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були оприлюднені в медіа з 1 лютого 2023 року до 31 січня 2024 року.

Матеріали можна подати в шести основних номінаціях:

  • «Найкраще інтерв’ю»;
  • «Найкращий репортаж»;
  • «Найкраще новинне висвітлення резонансної події»;
  • «Найкраща аналітика»;
  • «Найкраще розслідування»;
  • «Найкраща публіцистика».

Участь у конкурсі «Честь професії» можуть узяти всі, хто професійно займається журналістикою в Україні — без обмежень за віком, типом медіа (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання.

Журналіст, редакція або третя особа може подавати по одному матеріалу в кожну з номінацій. Один і той самий матеріал не можна подавати в більше, ніж одну номінацію.

Для участі в конкурсі необхідно:

  • ознайомитися та перевірити відповідність матеріалу критеріям номінації, в яку він подається;
  • зареєструватися в «Мій кабінет» та заповнити форму на сайті конкурсу;
  • відкрити доступ до матеріалу за посиланням на файлообмінники/сайти не менше ніж на п’ять місяців з моменту подання заявки.

Більше інформації щодо участі в конкурсі можна знайти на офіційному сайті нагороди.

Нещодавно конкурс професійної журналістики «Честь професії» оголосив склад журі та відбіркових комісій, члени яких визначатимуть переможців 2024 року в шести номінаціях.

Український конкурс професійної журналістики «Честь професії» проводять з 2010 року. Організатори конкурсу бачать свою місію в тому, щоби виявляти і заохочувати визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, а також акцентувати на важливій соціальній ролі та необхідності поваги до журналістики.

Як повідомлялось, у 2023 році конкурс «Честь професії» створив нову спецномінацію «Одним фронтом» за найкращу журналістську колаборацію, а також оголосив спецномінацію «Найкращий матеріал на тему прав жінок, дотримання гендерної рівності».

Загальнонаціональний конкурс професійної журналістики «Честь професії 2024» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

Читайте також: 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1064
Читайте також
03.06.2023 12:07
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
2 494
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду