detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
04.03.2024 17:19
Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок
Конкурс «Честь професії 2024» відкрив прийом заявок
На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були оприлюднені в медіа з 1 лютого 2023 року до 31 січня 2024 року. Матеріали можна подати в шести основних номінаціях.

Конкурс професійної журналістики «Честь професії» оголосив про початок прийому матеріалів. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці конкурсу.  

Організатори прийматимуть журналістські матеріали включно до 20 березня 2024 року.

На конкурс можна подати журналістські матеріали, які були оприлюднені в медіа з 1 лютого 2023 року до 31 січня 2024 року.

Матеріали можна подати в шести основних номінаціях:

Участь у конкурсі «Честь професії» можуть узяти всі, хто професійно займається журналістикою в Україні — без обмежень за віком, типом медіа (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання.

Журналіст, редакція або третя особа може подавати по одному матеріалу в кожну з номінацій. Один і той самий матеріал не можна подавати в більше, ніж одну номінацію.

Для участі в конкурсі необхідно:

Більше інформації щодо участі в конкурсі можна знайти на офіційному сайті нагороди.

Нещодавно конкурс професійної журналістики «Честь професії» оголосив склад журі та відбіркових комісій, члени яких визначатимуть переможців 2024 року в шести номінаціях.

Український конкурс професійної журналістики «Честь професії» проводять з 2010 року. Організатори конкурсу бачать свою місію в тому, щоби виявляти і заохочувати визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, а також акцентувати на важливій соціальній ролі та необхідності поваги до журналістики.

Як повідомлялось, у 2023 році конкурс «Честь професії» створив нову спецномінацію «Одним фронтом» за найкращу журналістську колаборацію, а також оголосив спецномінацію «Найкращий матеріал на тему прав жінок, дотримання гендерної рівності».

Загальнонаціональний конкурс професійної журналістики «Честь професії 2024» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

Читайте також: 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY