Журналістка Олеся Біда залишає hromadske

Журналістка Олеся Біда залишає hromadske

9 Січня 2023
3430

Журналістка Олеся Біда залишає hromadske

3430
Вона працювала в цьому медіа протягом майже п’яти років.
Журналістка Олеся Біда залишає hromadske
Журналістка Олеся Біда залишає hromadske

Журналістка Олеся Біда завершує роботу в hromadske. Про це вона повідомила у фейсбуці.

«Не знаю, що дає про себе знати тонни болю, які треба було скласти в слова і речення, чи оманливе прикриття, що, звісно, зі мною все добре, я ж нічого не відчуваю, навіть жодна сльоза за цей рік не впала. Або ж просто чергові зміни. Що б не було відчуваю, що прийшов час, мені пора йти», — написала Біда.

Вона сказала, що прощається з медіа, з яким жила майже 5 років, та сподівається, що «все, у що вкладалася протягом років, продовжить зростати і без неї».

«А поки оновлюю резюме і відкрита до пропозицій. У першу чергу, дуже шукаю ціннісну команду, де у фокусі роботи глибина, людина та її права», — додала журналістка.

Нагадаємо, журналістку hromadske Олесю Біду номінували на шведську премію для захисників прав людини — Per Anger Prize.

28 вересня стало відомо, що до шортлисту Премії для молодих журналістів від Thomson Foundation потрапили журналістка hromadske Олеся Біда та працівниця «Страна.ua» Анастасія Товт. Дізнавшись про таке сусідство, hromadske повідомило, що відмовиться від участі, якщо Анастасію Товт не виключать з переліку претендентів.

Зрештою Thomson Foundation вирішила виключити дописувачку «Страны.ua» з переліку номінантів

Фото: Олеся Біда / фейсбук 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3430
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду