Журналістка Ірина Андрейців звільняється з «УП. Життя»

Журналістка Ірина Андрейців звільняється з «УП. Життя»

11 Листопада 2019
3733
11 Листопада 2019
16:43

Журналістка Ірина Андрейців звільняється з «УП. Життя»

3733
Редакція оголосить вакансію та вимоги до неї
Журналістка Ірина Андрейців звільняється з «УП. Життя»
Журналістка Ірина Андрейців звільняється з «УП. Життя»

Журналістка і редакторка Ірина Андрейців звільняється з видання «Українська правда. Життя». Цю інформацію вона особисто підтвердила «Детектору медіа».

Ірина Андрейців написала на своїй сторінці у Facebook, що допрацьовує в «Українській правді. Життя» останні два місяці, після чого йде. Протягом цього часу вона планує знайти нову роботу. За словами журналістки, це її особисте рішення і воно не пов’язане з конфліктом, скандалом чи цензурою.

Журналістка пояснила «Детектору медіа», що «вирішила піти, бо доросла до такого рішення. Усвідомила, що час рухатися далі, пробувати нове, експериментувати, щоб розвиватися».

Ірина Андрейців поки що не має конкретних пропозицій і не може сказати, чи піде працювати до якоїсь редакції, чи перейде на фріланс. Запевняє, що не збирається змінювати професію, тому що любить журналістику і тексти. «Навряд чи мене затягнеш у телевізор, бо спробувала цю кухню свого часу і поки не хочу нею знову “смакувати”», – зауважує вона. Журналістка планує писати далі та хоче сконцентруватися на глибоких історіях-портретах та репортажах.

За словами пані Андрейців, редакція «Української правди. Життя» скоро оголосить вакансію та вимоги до неї.

Ірина Андрейців пропрацювала журналісткою та редакторкою в «Українській правді. Життя» близько трьох років. До цього вона працювала в «Детекторі медіа» (до 2016 року – ГО «Телекритика») журналісткою та авторкою моніторингів. Випускниця Школи журналістики Українського католицького університету.

Фото: Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3733
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду