Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті

Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті

19 Вересня 2022
2188
19 Вересня 2022
12:00

Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті

2188
Колишній гендиректор Дніпропетровської ОДТРК постраждав у боях під Лиманом, його родина потребує допомоги.
Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті
Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті

У боях біля Лимана Донецької області поранений журналіст, колишній член Комісії з журналістської етики, а зараз — нацгвардієць Віктор Ожогін. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа» сам.

За словами Віктора Ожогіна, коли він отримав важке поранення, побратими надали йому першу допомогу й шість кілометрів несли у безпечне місце. Його доставили до Слов’янська, де зробили першу операцію; потім — до Краматорська, де зробили другу. 19 вересня Віктора привезли до Дніпра. Зараз його родина потребує допомоги на лікування Віктора.

Віктор Ожогін закінчив факультет журналістики Київського державного університету. У журналістиці з 1984 року. Починав працювати новинарем на державному обласному телебаченні в Дніпропетровську (зараз Дніпро), згодом став заступником генерального директора. У 2009—2010 роках очолював Дніпропетровську обласну державну телерадіокомпанію. 2014 року зголосився добровольцем на фронт, командував «журналістським» взводом батальйону «Дніпро-1» Національної гвардії, захищав Маріуполь та Луганщину. «Детектор медіа» писав про службу підрозділу Віктора Ожогіна. 2016 року повернувся з фронту на телебачення, працював старшим редактором. Був членом Комісії з журналістської етики. 2022 року Віктор Ожогін знов пішов захищати Україну у лавах Національної гвардії. У червні підрозділ Віктора отримав автомобіль від Литовського клубу журналістів. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2188
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду