detector.media
19.09.2022 12:00
Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті
Журналіст Віктор Ожогін поранений на фронті
Колишній гендиректор Дніпропетровської ОДТРК постраждав у боях під Лиманом, його родина потребує допомоги.

У боях біля Лимана Донецької області поранений журналіст, колишній член Комісії з журналістської етики, а зараз — нацгвардієць Віктор Ожогін. Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа» сам.

За словами Віктора Ожогіна, коли він отримав важке поранення, побратими надали йому першу допомогу й шість кілометрів несли у безпечне місце. Його доставили до Слов’янська, де зробили першу операцію; потім — до Краматорська, де зробили другу. 19 вересня Віктора привезли до Дніпра. Зараз його родина потребує допомоги на лікування Віктора.

Віктор Ожогін закінчив факультет журналістики Київського державного університету. У журналістиці з 1984 року. Починав працювати новинарем на державному обласному телебаченні в Дніпропетровську (зараз Дніпро), згодом став заступником генерального директора. У 2009—2010 роках очолював Дніпропетровську обласну державну телерадіокомпанію. 2014 року зголосився добровольцем на фронт, командував «журналістським» взводом батальйону «Дніпро-1» Національної гвардії, захищав Маріуполь та Луганщину. «Детектор медіа» писав про службу підрозділу Віктора Ожогіна. 2016 року повернувся з фронту на телебачення, працював старшим редактором. Був членом Комісії з журналістської етики. 2022 року Віктор Ожогін знов пішов захищати Україну у лавах Національної гвардії. У червні підрозділ Віктора отримав автомобіль від Литовського клубу журналістів. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY