Масі Найєм поранений на фронті

Масі Найєм поранений на фронті

5 Червня 2022
3165
5 Червня 2022
18:19

Масі Найєм поранений на фронті

3165
Його доправляють до лікарні у Дніпрі.
Масі Найєм поранений на фронті
Масі Найєм поранений на фронті

На фронті важко поранили українського військового, адвоката Масі Найєма. Про це повідомляє Центр статегічих комунікацій та інформаційної безпеки.

Також про поранення адвоката написав кінорежисер та активіст Олег Сенцов, який захищає Україну. 

За цією інформацією, брат Мустафи Найєма має поранення голови. Вдалося організувати його відправлення до лікарні імені Мечникова у Дніпрі.

Масі Найєм – засновник юридичної компанії «Міллер», військовослужбовець ЗСУ. Він – рідний брат заступника міністра інфраструктури України Мустафи Найєма. Серед резонансних справ Масі Найєма – юридичний захист активіста Сергія Стерненка.

Нещодавно Масі Найєм в інтерв’ю виданню «Цензор.Нет» розповів, як він пішов добровольцем воювати проти ворога і як бачить сенс свого перебування на фронті. «Це мій вклад у гармонію із собою. Бо хліб, який ти зробив власноруч, завжди смачніший за фабричний. Також це про гармонію з суспільством, в якому я хочу жити далі. Я хочу безпосередньо бути причетним до перемоги над РФ. І жити в суспільстві, де ти щось йому дав, – безцінно», – сказав Масі Найєм. 

Фото з фейсбук-сторінки Центру статегічих комунікацій

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3165
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кузнецов
682 дн. тому
Насчёт Стерненко Найем, конечно, погорячился. Убийца должен сидеть в тюрьме, а не выкладывать видосики в Ю-Тьюбе, пока другие украинцы защищают Родину. Но, сам Найем парень неплохой. Скорейшего ему выздоровления !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду