Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій

Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій

21 Червня 2022
1558

Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій

1558
Сергій воював проти російських окупантів на Харківщині. У бойових діях він отримав численні осколкові поранення, опік обличчя та контузію.
Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій
Журналіст Сергій Лефтер отримав поранення на передовій

Журналіст Сергій Лефтер, який дописував для «Детектора медіа», УНІАН, «РБК-Україна» та інших ЗМІ, а зараз служить у ЗСУ, повідомив, що отримав поранення на передовій.

«Північ від Харкова. Ми були на 0 в «зеленці» на незручних і вже обстріляних позиціях. Танк росіян й*ув снарядом в такій близькості, що я дивуюсь, як взагалі можу шось писати. Виходу чути не було. Коли прилетіло – все навколо просто забіліло.

П’ять невеликих осколків в ногах, один з яких залетів біля артерії. Ще один зайшов в лікоть – там він і залишиться до кінця життя. Ше на руках і ногах – з десяток легких посічень. Пів обличчя в опіку. Є шанс, шо шрамів буде мінімум. Трохи приглух на праве вухо. Тріщини на передніх зубах. Контузія.

Загалом – не така вже і велика ціна у порівняні з тією, яку віддають наші хлопці та дівчата по всій лінії фронту. Кожного дня. Але дуже сподіваюсь, навіть це допомогло стримати просування ворога хоча б на сантиметр. Чи на секунду. Або ж це – мінус один снаряд, який міг полетіти в чиюсь дитину. Як кому зручніше рахувати», – написав журналіст у фейсбуці.

Він також подякував бойовим побратимам, які змогли витягти його з поля бою та вивезти до лікарні.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що журналіст Данило Іщенко отримав поранення унаслідок мінометного обстрілу на Харківщині.

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Лефтера

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1558
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду