Конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому матеріалів

Конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому матеріалів

7 Липня 2022
3894

Конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому матеріалів

3894
Дедлайн прийому матеріалів: 20 липня.
Конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому матеріалів
Конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому матеріалів

У четвер, 7 липня,  конкурс «Честь Професії» оголосив старт прийому журналістських матеріалів, які можна подати у шести основних номінаціях.

На конкурс можна подати матеріали, які були оприлюднені в медіа з 1 січня 2021 року до 31 травня 2022 року.

Номінації:

  • «Найкраще інтерв’ю»;
  • «Найкращий репортаж»;
  • «Найкраще новинне висвітлення резонансної події»;
  • «Найкраща аналітика»;
  • «Найкраще розслідування»;
  • «Найкраща публіцистика»

Участь у конкурсі можуть взяти усі, хто професійно займається журналістикою в Україні, – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання.

Цьогоріч у кожну основну номінацію можна подати два матеріали: один матеріал, який вийшов у 2021 році, та один матеріал, який був опублікований у 2022 році, але до 31 травня (включно). Один і той самий матеріал не може бути поданий в декілька номінацій, лише в одну. На кожен матеріал, поданий на конкурс, необхідно оформити окрему заявку.

Для участі у конкурсі необхідно:

  • Заповнити форму на сайті конкурсу та надати посилання на матеріал або копію/скан-копію матеріалу, виклавши її перед цим на файлообмінник https://bit.ly/3ANSnWH 
  • Обов’язково перевірити відповідність матеріалу критеріям номінації, у яку ви подаєте свій матеріал: https://bit.ly/3P8uzRc
  • Ваш матеріал повинен бути опублікований на території України в місцевих, регіональних, загальнонаціональних та іноземних медіа з 1 січня 2021 року по 31 травня 2022 року
  • Для теле- і радіоматеріалів (викладених на файлообмінники) необхідно надати ефірну довідку (деталі - project@nam.com.ua)
  • У разі подання матеріалу іноземною мовою, якою не володіють Журі та Відбіркова комісія, просимо надсилати переклад матеріалу у текстовому форматі на пошту організаторів - project@nam.com.ua, або прикріпити посилання на переклад в анкеті при її заповненні. Організатори конкурсу можуть попросити надати переклад
  • Доступ до матеріалу за посиланням на файлообмінники/сайти повинен бути відкритим не менше, ніж 5 місяців з моменту подання заявки

Дедлайн прийому матеріалів: 20 липня.

Більше інформації щодо участі у конкурсі можна знайти на сайті Конкурсу.

Склад Відбіркової комісії та членів Журі 2022 року за посиланням.

У 2021 році у номінації «найкраще інтерв'ю» перемогу здобув Роман Кравець з «Української правди», спецприз за «найкраще інтерв’ю» для локального медіа дістався Олені Лівіцькій, «Сайт соціальних новин «Перший», у номінації «найкращий репортаж» перемогли Христина Коціра і Богдан Кутєпов, hromadske, у номінації «найкраще новинне висвітлення резонансної події» перемогла Вероніка Мелкозьорова, NBC News, спецприз для локального медіа в цій номінації присуджено Марині Пітиляк, «Перший Західний».

Повний список переможців за посиланням.

Загальнонаціональний Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2022» став можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку USAID - US Agency for International Development, що була надана через проєкт «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews.

Фото: Конкурс «Честь Професії»/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3894
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду