MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь

MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь

18 Травня 2022
1284

MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь

1284
Media Development Foundation: Ми віримо в наші Збройні Сили та плануємо зустрітися з вами восени, але точні дати поки не готові анонсувати.
MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь
MezhyhiryaFest перенесли через війну — орієнтовно на осінь

Media Development Foundation повідомила про перенесення MezhyhiryaFest та церемонії нагородження Національного конкурсу журналістських розслідувань орієнтовно на осінь 2022 року.  

«Ми віримо в наші Збройні Сили та плануємо зустрітися з вами восени. Але точні дати поки не готові анонсувати. Наразі ж наша команда вкладає усі сили, щоб допомогти регіональним медіа працювати та розвиватись в умовах війни. І звісно, усі матеріали, які були надіслані на конкурс, залишаються у конкурсній програмі. Слідкуйте за нашими новинами, адже на День журналіста ми точно не залишимо вас без івенту», – повідомляють організатори.

16 лютого Media Development Foundation почала прийом робіт на Національний конкурс журналістських розслідувань. Переможців планували оголосити 4 червня у двох номінаціях: головний приз та спеціальна відзнака. 

У 2021 році перше місце і головну нагороду в конкурсі отримала програма «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт «Радіо Свобода» та телеканалу «UA:Перший») за розслідування «"Американська мрія" Віктора Медведчука. Як проросійський політик-бізнесмен під санкціями освоює ринок нафтопродуктів у США», автори: Максим Савчук, Любомира Ремажеська, Олександр Чорновалов.

Спеціальну відзнаку в конкурсі отримало Суспільне за фільм «Сто років ізоляції: що приховує українська психіатрія?».

Національний конкурс журналістських розслідувань та спеціальних репортажів було запроваджено у 2014 році ініціативою YanukovychLeaks та Media Development Foundation, газетою Kyiv Post за підтримки SCOOP та за участі інтернет-видання «Українська правда».

Media Development Foundation – центр медіаекспертизи для посилення можливостей журналістів та медіаорганізацій в Східній Європі та країнах Східного партнерства.

Графіка: Media Development Foundation

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду