Колишні Влащенко. Кого раніше інтерв’ювали ведучі національних марафонів

Колишні Влащенко. Кого раніше інтерв’ювали ведучі національних марафонів

6 Травня 2022
23751
6 Травня 2022
17:09

Колишні Влащенко. Кого раніше інтерв’ювали ведучі національних марафонів

23751
Хто захоче бути наступним у цьому списку?
Колишні Влащенко. Кого раніше інтерв’ювали ведучі національних марафонів
Колишні Влащенко. Кого раніше інтерв’ювали ведучі національних марафонів

Знесення пам’ятників Пушкіну, перейменування всіх російських вулиць Харкова, заява місцевої влади про заборону російської церкви в Конотопі. Таке враження, що скоро єдиною російською спадщиною, яка лишиться в Україні, будуть ведучі національного марафону «Єдині новини», марафону «України 24» та каналу іномовлення «FreeДом», які раніше працювали на Віктора Медведчука та Євгена Мураєва. А тепер самі намагаються стерти своє минуле. На фоні затримання Анатолія Шарія з мережі чомусь почали зникати записи інтерв’ю з російським пропагандистом. Тож «Детектор медіа» вирішив швиденько зберегти ці та інші найкращі розмови Наташі Влащенко, Василя Голованова та Тиграна Мартиросяна. І зробити підбірку скриншотів. Дивіться, бо, як то кажуть, цей матеріал видаляють з інтернету.

Наприклад, розмова Тиграна Мартиросяна з пропагандисткою Оленою Бондаренко, яка вважає всіх ветеранів війни на Донбасі злочинцями, вже недоступна. Як і публічне майбутнє в Україні для Олени Бондаренко.

 

Натомість збереглися ці кадри Мартиросяна та його колишнього власника — Євгена Мураєва. Людини, яка вважала, що НАТО організоване колишніми нацистами. І, яка, сподіваюся, піде далі нинішнім шляхом Медведчука.

А це майже сімейні кадри з Оленою Лукаш. Міністеркою юстиції Януковича в часи Революції гідності. Гостя спирається на Мартиросяна так, як її режим спирався на «Беркут».  

Із Вадимом Рабіновичем будь-які історії про громадянську війну — наче свято. 

У Василя Голованова тим часом новорічні свята асоціюються з Андрієм Портновим. Імовірно тому, що цей працівник адміністрації Януковича був одним із авторів законів 16 січня.

А це вже Андрій Пальчевський. Його мрія про «возз'єднання» українців із росіянами так і не здійсниться. А от із Головановим вони возз’єднувалися ледь не щотижня.

Євген Червоненко якось виправдовував напад Росії на українських моряків у Керченській протоці: «Береговая оборона США, Израиля, Турции стреляла бы точно так же, если ты не подчиняешься!». Як бачите, у Голованова він не стріляє.

Дуже дивно, що з мережі видалили це інтерв’ю. Невже резюме ведучого не виглядає солідніше, ніж розмова з успішним адвокатом, лідером опозиції, топовим міжнародним перемовником? Запис мав би нести для Голованова хоча б сентиментальну цінність. Він же віддав Медведчуку найкращі роки кар’єри!

Ближче до Путіна була лише Наташа Влащенко. Тут вона веде бесіду з російським україноненависником Володимир Жириновським. Єдиною людиною в цьому переліку, яку ведуча точно більше не буде інтерв’ювати.

А це вже український україноненависник Ренат Кузьмін. Зовсім недавно він розповідав про право російських бойовиків Донецька і Луганська на самозахист. Та стверджував, що українська влада торгує органами військових. Можливо, тому інтерв’ю відразу і стилізували під кримінальну хроніку.

Наталія Вітренко та Наташа Влащенко (зліва).

Це Наташа Влащенко та її найкраща медійна подруга Олена Лукаш. В одному з цих інтерв’ю гостя називає окуповані території «Та часть Донбасса, которая осталась непокоренной». Натомість підкореним виявилося серце Влащенко. Усі розмови відбулися в різних програмах в межах року.

 

Там де Лукаш, там і Портнов, це ясно. Цікаво, щоправда, де вони обоє зараз?

Відчуваєте, як повіяло журналістськими стандартами? Це тому, що на розмову зібралися Наташа Влащенко, генеральна продюсерка ZIK, та Ігор Гужва, керівник «Страны.ua». Обидва медіа заборонили за інформаційний тероризм.

А це Тетяна Монтян. Зараз вона закликає до денацифікації та просто вбивства українців у телеграмі. А раніше, бачите, на телебачення запрошували. До Наташі Влащенко.

До речі, про людей, які хочуть ввести війська.

Деякі з цих розмов видалені з мережі через рішення РНБО та адміністрації YouTube. Інші відчайдушно намагаються сховати самі власники, бо думають, що близькість до кремлівських персонажів дещо… дискредитує ведучих нинішнього марафону про війну з Росією. І правильно думають, адже масштаби війни насправді нічого не змінили. Росія вбиває українців уже вісім років. І інтерв’ю з Шарієм в умовному 2018 році — це такий же вирок кар’єрі, як і розмова з ним прямо сьогодні.

 

 

На жаль, якимось чином навіть цими людьми сумнівні ведучі марафонів не вичерпуються. Наприклад, Анастасія Даугуле раніше вела на «Інтері» традиційні концерти про український нацизм. Формально то вони було до Дня перемоги. Але ведучі чомусь розповідали, що «Улицы наших городов называют именами фашистских преступников, а их портреты безнаказанно проносят в факельных шествиях по нашей столице». Цікаво, зараз Анастасія відчуває, що «все против нас, что мы чужие в своей стране» ?

Знаєте, що одним із приводів для війни проти України росіяни називають секретні біолабораторії США? І, можливо, навіть планують прикрити ними власне використання хімічної зброї? Знайомтеся, це ведучий Євгеній Плінський. Він допомагав Кремлю закладати плацдарм для цієї брехні в ефірі «1+1».

Бачите чоловіка справа? Це Максим Зборовський веде марафон «Тхне Соросом» на каналі ZIK. Сподіваємося, скоро в іншому марафоні — «Єдині новини» — не лишиться навіть запаху пропагандистів Медведчука.

Усім іншим колишнім пропагандистам, які сподіваються якось непомітно працювати в Національному марафоні чи на каналі «FreeДом», або просто видалити свої найкращі моменти з мережі. Можемо відповісти лише одне: агов, Володимир Полуєв, спиш?

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23751
Читайте також
14.05.2022 17:25
Тетяна Трощинська
«Детектор медіа»
1 346
25.03.2022 13:01
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
13 743
01.03.2021 15:00
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
13 213
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serhii
717 дн. тому
Взагалі було дивно, що хтось дивиться такі телеканали, коли відомо, хто за ними стоїть. А тепер хоче знайти причину, чому всі ці гумові "ведучі" мають далі працювати. Тут ще про "Інтер" мало згадали. Їхню русифікацію, яку вони роками несли, червону доріжку для Януковича, ригів, опзж. А про Шустера взагалі можна було окрему статтю писати.
Перець
717 дн. тому
У медведчуковського і януковичського лайна ще є якісь захисники? Та на них тавро вже нікуди ставити. Видавати викриття п'ятої колони за дріб'язкові журналістські розбірки - така зараз методичка? Ну-ну. Влащенко, Мартиросян, Голованов - справжні агенти впливу, котрі послідовно працювали на послаблення країни через інформаційний простір всередині. І розбір польотів - історія і принципи створення цього телемарафону і принципів підбору його ведучих - це все обов'язково буде в майбутньому. А називати лайно лайном - корисно завжди, правда працює без перерви на обід і війну.
EuropemN
717 дн. тому
Скатились вы. Интересно было читать, а сейчас превратились в бабок под подъездом. Помойка одними словом. Во время войны высеры публиковать, чтобы россми была еда для новых сюжетов скабеевой
NONAME
717 дн. тому
Бачу, що Детекторівці скотились до рівня базарної баби. Бо під час війни дві курки, які колись перетинались в газеті "День", з'ясовують, хто з них більший патріот, хто з них чесна, а хто продажна. Правда в тому, що вони обидві працюють на підсосі, неважливо, грантовому, олігархічному чи медведчуківському. От після війни обидві Наталі хай сперечаються, хоч патли повиривають одна одній. А зараз НЕ НА ЧАСІ, чи цих баришень новітня історія України нічого не вчить?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду