«Дзеркало тижня» шукає новинарів

«Дзеркало тижня» шукає новинарів

27 Травня 2021
1298

«Дзеркало тижня» шукає новинарів

1298
ZN.UA пропонує роботу в Києві, видання також готове розглянути кандидатів з інших регіонів України.
«Дзеркало тижня» шукає новинарів
«Дзеркало тижня» шукає новинарів

Видання «Дзеркало тижня» шукають редакторів, які писатимуть на суспільно-політичні теми, про культуру та новітні технології. Про це 27 травня повідомив випусковий редактор ZN.UA Олександр Хребет.

«ZN.UA потрібні два редактори/редакторки на суспільно-політичні теми та додаткова людина, щоб писати крутезні новини про культуру та новітні технології. З нашого боку найвищі стандарти журналістики, чудовий колектив, офіційне працевлаштування, вчасно виплачена зарплата, постійне удосконалення ваших навичок плюс купа іншого позитиву. З негативного в нас лише результати тестів на ковід-19», – розповів він.

«Дзеркало тижня» пропонує роботу в офісі в центрі Києва (метро Арсенальна), також готові розглянути кандидатів з інших регіонів України.

Резюме необхідно надсилати на адресу a.khrebet@zn.ua, anna.zdorenko@zn.ua або писати випусковому ZN.UA в Facebook.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1298
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду