The Lede шукає журналіста

The Lede шукає журналіста

27 Травня 2021
2190

The Lede шукає журналіста

2190
Сума стипендії за домовленістю – орієнтовно 500$.
The Lede шукає журналіста
The Lede шукає журналіста

Видання The Lede 27 травня відкрило вакансію журналіста-фрілансера, який писатиме про медіабізнес.

«Потрібна людина, яка прагне розвиватися в медіабізнесі. Ми хочемо зростити власного журналіста, тому пропонуємо оплачуване стажування в The Lede. З перспективного подальшої роботи в команді з full time навантаженням. Сума стипендії за домовленістю (орієнтовно +/- 500$)», – розповіли у виданні.

Про що писати:

  • менеджмент. Створювати тексти про акселератори і процеси, які впроваджують експерти Media Development Foundation, про різні системи менеджменту в медіа та управління проєктами та їх оцінку;
  • монетизація. Проводити дослідження ринку, писати про бізнес-стратегії, запуски комерційних відділів, про популярні в Україні системи платних послуг та читацьких моделей;
  • маркетинг та дистрибуція. Описувати кейси розробки та запуску маркетингових стратегій, писати про нові й старі моделі дистрибуції, про інструменти оцінок та росту аудиторії та розумітися на нових каналах дистрибуції.

The Lede обіцяємо багато цікавого контенту та дружню команду.

Резюме та мотиваційний лист необхідно надсилати на поштову скриньку ourmail.mdf@gmail.com із темою «Журналіст The Lede».

Фото: The Lede

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду