Наглядову раду УКФ очолила Лариса Мудрак

Наглядову раду УКФ очолила Лариса Мудрак

14 Квітня 2021
3188

Наглядову раду УКФ очолила Лариса Мудрак

3188
Вона була заступницею голови Нацради, керівницею Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента України.
Наглядову раду УКФ очолила Лариса Мудрак
Наглядову раду УКФ очолила Лариса Мудрак

Наглядову раду Українського культурного фонду очолила Лариса Мудрак. Про це йдеться на сайті Мінкультури.

«Маю честь й відповідальність очолити Наглядову раду УКФ. Для спільноти культури та й для всієї країни ця інституція має велику роль, а її розвиток – це маркер спроможності бути модерними, відкритими й сильними в часи змін та викликів. Час ротацій закономірний, і в цьому теж є своя сила. Сила для росту, великого масштабу та флагманських загальнонаціональних проектів», – прокоментувала своє призначення Лариса Мудрак.

Головними завданнями на посаді нова голова УКФ вважає:

  • стабілізацію, професіоналізм й відкритість роботи Наглядової ради;
  • формування нової стратегії роботи фонду, адже нинішня діє до 2021 року;
  • сприяння вдосконаленню внутрішньої організації та комунікації роботи фонду.

Лариса Мудрак – політична та громадська діячка. Вона була заступницею голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення України, керівницею Головної служби інформаційної політики Секретаріату Президента.

Лариса Мудрак – заслужена журналістка України, лауреатка загальнонаціональної програми «Людина року» в номінації «Журналіст року в галузі друкованих ЗМІ». Представляла Україну в Керівному Комітеті Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства.

Брала активну участь у багатьох культурних проектах. Зокрема, була волонтеркою становлення «Мистецького Арсеналу».

9 квітня стало відомо, що голова Наглядової ради Українського культурного фонду Михайло Захаревич склав повноваження за власним бажанням

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3188
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду