detector.media
09.04.2021 21:10
Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»
Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна»
Вона вестиме вечірні випуски новин «Сьогодні».

Телеведуча Людмила Добровольска повертається в ефір каналу «Україна». Про це повідомила пресслужба телеканалу.

«З понеділка, 12 квітня, в ефір каналу "Україна" повертається легендарна телеведуча Людмила Добровольська. Вона інформуватиме глядачів про події України та світу у вечірніх випусках новин «Сьогодні» на телеканалах «Україна» та «Україна 24», – йдеться в повідомленні.

У березні 2021 року новини «Сьогодні» вийшли в оновленому форматі.

«Я рада презентувати в ефірі роботу моїх колег з "Сьогодні" та з молодої й амбітної команди "Україна 24". Крім завзяття та професіоналізму, у колективі вирує жива енергія, нам вдалось дати формату новин нове бачення, в нас багато нових ідей та амбітних планів - це й надихнуло мене повернутися у кадр. Я маю що сказати глядачу. Впевнена, що мій досвід ведучої, як його додати до знання всіх процесів створення якісного інформаційного контенту, вміння працювати з інформацією та налагоджувати контакт з аудиторією спрацюють на посилення команди», – зазначила Людмила Добровольска.

У минулому Людмила Добровольська була ведучою ТСН на «1+1», інформаційного тижневика на каналі «Сіті», інтелект-шоу на ТРК «Україна», радіостанції «Голос столиці», новин на каналі UBR. Є лауреаткою двох премій «Телетріумф» – у номінаціях «Ведуча інформаційних програм» і «Ведуча телепрограм будь-якого формату».

З літа 2016-го по березень 2017-го вона обіймала посаду керівника департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK.

Зі серпня 2017 року Людмила Добровольська працювала керівником випусків новин інформаційної програми «Сьогодні».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY