Пішов із життя київський фотограф Олексій Іванов

Пішов із життя київський фотограф Олексій Іванов

27 Березня 2021
2941
27 Березня 2021
15:55

Пішов із життя київський фотограф Олексій Іванов

2941
Останнім часом він боровся із COVID-19 та був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.
Пішов із життя київський фотограф Олексій Іванов
Пішов із життя київський фотограф Олексій Іванов

Від наслідків коронавірусної інфекції 26 березня помер київський фотограф Олексій Іванов. Йому було 38 років. Про смерть повідомили у Facebook його друзі та колеги, зокрема фотожурналіст Олександр Хоменко.

«Два тижні тому написав, що захворів на ковід, через чотири дні потрапив до лікарні, а вчора чи позавчора його підключили до ШВЛ. І все, людини нема. Мінус один хороший знайомий», – написав він.

За словами однієї з друзів фотографа, Альони Мальчевської, у Іванова було двостороння пневмонія, з 20 березня він був у реанімації.

Останній допис Олексія Іванова у соцмережі датований 11 березня.

«Сьогодні офіційно підтвердили. Вступаю в клуб "коронованих". Буду знімати з себе "корону" і видужувати від COVID-19. Всім не хворіти і бути здоровими», – написав він.

Олексій Іванов з 2003 до 2011 року працював фотокореспондентом у газеті «Україна Бізнес Ревю». З 2012 року по 2018-й був – у газеті «Вечірній Київ». Співпрацював також із сайтом «Вечірній Київ» та газетою «День».

Допомогти родині фотографа можна за реквізитами: 5168 7427 2249 7900 (Іванов Олександр Анатолійович, батько).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2941
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду