Помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг

Помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг

23 Січня 2021
2491

Помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг

2491
Йому було 87 років. Останнім часом ведучий хворів на COVID-19.
Помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг
Помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг

Помер легендарний американський ведучий Ларрі Кінг. Про це повідомляється в його офіційному акаунті у Twitter.

Ларрі Кінг народився в Нью-Йорку в сім'ї емігрантів з Австрії та Білорусії. У ЗМІ він почав працювати з 50-х років. З 1985 року по 2010 рік вів токшоу Larry King Live на телеканалі CNN. Це шоу потрапило до Книги рекордів Гіннеса як найтриваліше на телебаченні при незмінному ведучому.

З 2012 року і до останнього часу Кінг був ведучим програми Larry King Now в інтернеті. 

За своє життя Кінг провів більше 40 тис. інтерв'ю майже зі всіма найвідомішими людьми США - політиками, артистами, зірками шоу-бізнесу та іншими знаменитостями.

Ларрі Кінг був лауреатом понад десятка премій у галузі ЗМІ, включаючи дві нагороди Peabody за досконалість у галузі мовлення, премію Emmy та 10 нагород CableACE.

Після серцевого нападу у 1987 році Кінг заснував благодійний кардіологічний фонд, який допомагав оплачувати життєво необхідні процедури для людей, які не могли їх собі дозволити.

Ларрі Кінг був вісім разів одружений, в нього було п'ятеро дітей, дев'ять онуків та чотири правнуки. Двоє з його дітей померли в 2020 році від серцевого нападу та раку легенів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2491
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду