Новий канал назвав ім’я шефа кулінарного проєкту «Пекельна кухня»

Новий канал назвав ім’я шефа кулінарного проєкту «Пекельна кухня»

27 Січня 2021
5629

Новий канал назвав ім’я шефа кулінарного проєкту «Пекельна кухня»

5629
Його шукали понад рік.
Новий канал назвав ім’я шефа кулінарного проєкту «Пекельна кухня»
Новий канал назвав ім’я шефа кулінарного проєкту «Пекельна кухня»

Шефом кулінарного проєкту «Пекельна кухня» на Новому каналі став шефкухар Алекс Якутов. Прем’єра нового шоу запланована на осінь. Про це канал повідомив 27 січня.

Керуюча директорка Нового каналу Ольга Задорожна розповіла, що шефа «Пекельної кухні» шукали понад рік. «На цю роль пробувалися безліч українських шефкухарів і рестораторів. Шукали справжнього професіонала, який хоче і може передати досвід. Принципового фахівця з непримиренним характером і повагою до ремесла. За яким цікаво не лише спостерігати, а й слухати. Кандидатів було багато, лідерів за підсумками кастингу – двоє, але тільки Алекс Якутов відповідав усім названим критеріям», – сказала вона.

Алекс Якутов завершив Якутське командне річкове училище. Потім навчався в кулінарних школах Європи, стажувався в кухарів Італії, Іспанії, США. Він працював бренд-шефом, отримав престижну премію «Пальмова гілка», став шефкухарем і партнером у ресторані «Гра з Вогнем», а згодом відкрив свій ресторан «Публіцист».

«"Пекельна кухня" – однозначно мій проєкт. Там є пристрасть, життя, висока швидкість. Для учасників він стане практикою у сильній команді. Всі кухарі мріють потрапити на роботу до хорошого шефа і готові віддати за це багато. Їм випаде такий шанс. До учасників буду суворий, адже нутром відчуваю, якщо на кухні щось іде не так. Не терплю, коли брешуть і не люблять те, що роблять. Не прощаю недбалого ставлення до продуктів. Але вмію давати шанс, якщо бачу, що людина не може жити без кулінарії», – каже пан Якутов.

Нагадаємо, 25 серпня 2020 року Новий канал повідомив, що купив права на формат кулінарного проєкту Hell's Kitchen, який випускатимуть під назвою «Пекельна кухня».

Фото: Новий канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5629
Читайте також
28.12.2020 13:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
8 842
08.12.2020 17:36
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду