Яніну Соколову викликали на допит у справі про «плівки Єрмака»

Яніну Соколову викликали на допит у справі про «плівки Єрмака»

17 Листопада 2020
1658
17 Листопада 2020
11:40

Яніну Соколову викликали на допит у справі про «плівки Єрмака»

1658
Ведуча сказала, що піде на допит.
Яніну Соколову викликали на допит у справі про «плівки Єрмака»
Яніну Соколову викликали на допит у справі про «плівки Єрмака»

Національне антикорупційне бюро України викликало ведучу Яніну Соколову на допит у межах кримінального провадження щодо відеозаписів із Денисом Єрмаком, братом керівника Офісу президента Андрія Єрмака. Про це вона написала 16 листопада на своїй сторінці в Facebook.

«Предмет допиту: Денис Єрмак. Плівки, на яких брат голови ОП нібито підбирає кандидатів на державні посади в обмін на гроші. Ці плівки ми оприлюднили у "Соромно" 6 місяців тому», – розповіла пані Соколова.

Її викликали як свідку. Ведуча сказала, що піде на допит, який відбудеться 19 листопада об 11.00.

Нагадаємо, 29 березня 2020 року народний депутат з фракції «Слуга народу» Гео Лерос опублікував так звані «плівки Єрамка», на цих записах брат керівника Офісу президента Андрія Єрмака – Денис пропонує влаштувати неназваних осіб на певні посади. Андрій Єрмак підтвердив, що на оприлюдненому відео його брат.

19 березня 2020 року ведуча Яніна Соколова запустила авторський проєкт «Як вам не соромно» на телеканалі «Україна 24». Про шоу читайте тут. Загалом вийшло три випуски шоу. 3 квітня телеканал «Україна 24» призупинив виробництво авторського шоу Яніни Соколової до осіннього телевізійного сезону, посилаючись на карантин. Оголошення про тимчасове припинення виходу програми з'явилось після увімкнення в ефір депутата Гео Лероса щодо «плівок Єрмака»

У пресслужбі «Медіа Групи Україна» сказали, що зі змістом програми рішення не пов'язане. Джерело «Детектора медіа» з «Медіа Групи Україна» повідомило, що рішення про призупинення «Як вам не соромно» прийнято через те, що проєкт дорогий у виробництві, але має низькі показники телеперегляду - нижчі, ніж у повторів Савіка Шустера.

У квітні Яніна Соколова перезапустила проєкт «Як вам не соромно». Назву шоу змінили на «Соромно».

Фото: Яніна Соколова / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1658
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду