З життя пішов Микола Орловський

З життя пішов Микола Орловський

16 Листопада 2020
3861
16 Листопада 2020
11:42

З життя пішов Микола Орловський

3861
Його поховають у селі Людвинівка Київської області.
З життя пішов Микола Орловський
З життя пішов Микола Орловський

Засновник і перший керівник телеканалу «Рада» Микола Орловський пішов з життя. Про це повідомив директор телеканалу «Рада» Володимир Лех

Його поховають 16 листопада о 12:00 у селі Людвинівка Київської області.

У березні 1999 року він запустив парламентську телепрограму «Щоденники сесії Верховної Ради», пізніше – «Парламентський вісник», які транслювалися на Першому національному каналі. Через напружені стосунки з президентом Леонідом Кучмою та парламентом програма «переїзжала» з  Першого національного на телеканали НАРТ та «Київ». Ці події посприяли, що в 2004 році Микола Орловський заснував й очолив телеканал «Рада».

У 2012 році Миколу Орловського на посаді замінив Василь Климчук, який 9 лютого очолив Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України (супутниковий телеканал «Рада»).

«Детектор медіа» висловлює глибокі співчуття донці Світлані Орловській, рідним, близьким і друзям Миколи Орловського.

Фото: Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3861
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду