Орловський: Телеканал «Рада» виступ опозиціонера не вирізав, а просто не дав

17 Березня 2011
16953
17 Березня 2011
12:15

Орловський: Телеканал «Рада» виступ опозиціонера не вирізав, а просто не дав

16953
Орловський: Телеканал «Рада» виступ опозиціонера не вирізав, а просто не дав

Директор телеканалу «Рада» Микола Орловський у коментарі «Детектор медіа» спростував інформацію про те, що з ефіру каналу 14 березня був вирізаний виступ бютівця Андрія Павленка.

 

Інформацію про вирізання 17 березня оприлюднив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко з трибуни Верховної Ради. «На майданчику для ЗМІ пройшла традиційна прес-конференція народних депутатів. За совковою традицією власники каналів вирішують, які слова вирізати і кого показати. Але канал "Рада" ще не ділив депутатів на білих і чорних. 14 березня це відбулося», - зазначив Кириленко.

 

За його словами, в ефірі «Ради» показали прес-конференції всіх депутатів, крім Андрія Павловського, якому офіційно слово передав Микола Томенко. «За забаганкою апарату, що обслуговує депутатів, вирізали кожне його слово до букви і до коми», - наголосив лідер фракції БЮТ.

 

Нагадаємо, Павловський у своєму виступі заявляв про зростання цін на 42% і вимагав відповідно проіндексувати зарплати і пенсії.

 

Микола Орловський вважає всі заяви про те, що канал вирізав опозиціонера, упередженими. За його словами, канал транслює прес-конференції згідно з заявками прес-служби апарату Верховної Ради. «Заявки на Павловського у той день не було, тому його просто не дали. Ми його не вирізали. Для нас всі депутати рівні, в інформаційному плані ми не гребуємо ні бютівцями, ні регіоналами», - запевнив пан Орловський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16953
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду