detector.media
15.11.2020 16:19
Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19
Журналістка та радіоведуча Марта Мольфар розповіла, що бореться з COVID-19
Важкість хвороби радіоведуча описує як середню.

Журналістка, сценаристка та ведуча «Українського радіо» Марта Мольфар розповіла у Facebook, що бореться із коронавірусною інфекцією.

За словами пані Марти, вона заразилась вірусом на роботі від колеги та хворіє вже два тижні. Важкість хвороби радіоведуча описує як середню.

«Симптоми у мене з'явилися через дві доби після контакту з хворим. Різко. Вночі піднялася температура, і дуже сильно розболілася голова. Ще й почався сильний кашель. (Правда, кашель - мій частий гість, адже дихальна система - слабке місце всіх дикторів і радіоведучих. Тому на кашель я взагалі не звернула уваги). Вранці встала з відчуттям застуди. Голова вже не боліла. Але з'явилося хворобливе першіння в горлі. Подзвонив напарник і повідомив, що у нього в наявності всі симптоми ковіда. І аносмія (втрата нюху)», - розповіла Марта Мольфар.

Ведуча залишилась лікуватись вдома і працювати дистанційно. Згодом її стан погіршився, а кашель посилився. Тест на коронавірус виявився позитивним. 

Через тиждень після початку хвороби пані Марті стало краще, а після двох тижнів почало вертатись відчуття запахів, водночас температура досі залишається підвищеною.

«Гадаю, криза другого тижня пройдена. Точніше, не трапилася. І це чудово! Попереду одужання», - написала радіоведуча.

Раніше стало відомо, що міністр охорони здоров’я України Максим Степанов отримав позитивний тест на COVID-19 і знаходиться на самоізоляції вдома.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY