Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту

Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту

15 Вересня 2020
4436
15 Вересня 2020
13:15

Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту

4436
Пан Дуль раніше працював у митниці та Мінекономрозвитку.
Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту
Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту

Державним секретарем Міністерства культури та інформаційної політики України став юрист Ярема Дуль. Про це відомство повідомило 15 вересня.

Уряд призначив пана Дуля держсекретарем Мінкульту 9 вересня, працювати він почав 15 вересня.

«Ярема Дуль призначений на посаду шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Раніше він працював начальником відділу стратегічного розвитку Управління міжнародної співпраці Державної митної служби України, начальником відділу міжнародної діяльності департаменту регулювання публічних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Як писав ДМ, Кабінет Міністрів України 15 липня 2020 року з посади державного секретаря Міністерства культури та інформаційної політики звільнив Артема Біденка, який 23 червня 2020 року написав заяву про звільнення з посади

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Верховна Рада України підтримала призначення Олександра Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики.  Першим заступником міністра культури та інформаційної політики є Ростислав Карандєєв, заступниками міністра – Світлана Фоменко, Лариса Петасюк і Тарас Шевченко.

Фото: МКІП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4436
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
1324 дн. тому
І яким боком він причетний до культури?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду