detector.media
15.09.2020 13:15
Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту
Ярема Дуль став держсекретарем Мінкульту
Пан Дуль раніше працював у митниці та Мінекономрозвитку.

Державним секретарем Міністерства культури та інформаційної політики України став юрист Ярема Дуль. Про це відомство повідомило 15 вересня.

Уряд призначив пана Дуля держсекретарем Мінкульту 9 вересня, працювати він почав 15 вересня.

«Ярема Дуль призначений на посаду шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», – йдеться в повідомленні.

Раніше він працював начальником відділу стратегічного розвитку Управління міжнародної співпраці Державної митної служби України, начальником відділу міжнародної діяльності департаменту регулювання публічних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Як писав ДМ, Кабінет Міністрів України 15 липня 2020 року з посади державного секретаря Міністерства культури та інформаційної політики звільнив Артема Біденка, який 23 червня 2020 року написав заяву про звільнення з посади

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Верховна Рада України підтримала призначення Олександра Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики.  Першим заступником міністра культури та інформаційної політики є Ростислав Карандєєв, заступниками міністра – Світлана Фоменко, Лариса Петасюк і Тарас Шевченко.

Фото: МКІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY