Речниця віце-президента США заразилася коронавірусом

Речниця віце-президента США заразилася коронавірусом

9 Травня 2020
1382

Речниця віце-президента США заразилася коронавірусом

1382
Президент США Дональд Трамп повідомив 8 травня, що співробітниця апарату віце-президента Майкла Пенса заразилася коронавірусом і що «цю чудову молоду дівчину звуть Кеті».
Речниця віце-президента США заразилася коронавірусом
Речниця віце-президента США заразилася коронавірусом

Телекомпанія CBS повідомила, що мова йде про прес-секретарку Пенса Кеті Міллер, яка є дружиною радника глави держави Стівена Міллера, пише DW.

Ще в четвер, 7 травня, Кеті Міллер була присутня на офіційному заході за участі Дональда Трампа і першої леді Меланії Трамп. Також там були численні високопоставлені співробітники Білого дому, пише AFP.

Це вже другий за два дні випадок зараження коронаврусом серед співробітників Білого дому, раніше захворів один з працівників нижчого рангу. Трамп і Пенс заявили після цього, що щодня здаватимуть тести (раніше здавали щотижня), зараз результати цих тестів негативні.

Президент США зазначив, що не хвилюється через імовірне поширення інфекції серед інших співробітників Білого дому.

«Ми зробили дуже потужні запобіжні заходи», - сказав Трамп.

Раніше Дональд Трамп озвучив антинаукову заяву про «ін’єкції з дезінфікуючими засобами» проти COVID-19.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1382
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
anticorruption
1445 дн. тому
A cамый отвратительный вирус, бушующий в Киеве, это коррупция. И покрывает её никто иной, как мэр города. Петиция за отставку кличко: petition.president.gov.ua/petition/86708 Чтобы набрать побольше подписей, нужно чтобы каждый из читающих сейчас это сообщение не только поставил свою подпись, но и сделал побольше репостов, в которых точно так же призвал всех не только подписать, но и сделать побольше репостов и т.д.
поисковая система
1445 дн. тому
темное прошлое кличко
Makun
1445 дн. тому
http://kievvlast.com.ua/news/predstavitel-kabmina-v-vr-mokan-yavlyaetsya-starym-soratnikom-palatnogokuma-me-ra-klichko
СГОВОР
1445 дн. тому
https://www.ukrrudprom.com/digest/Kievskiy_tort_kak_Ermak_i_Klichko_narezali_stolitsu.html На фоне общего снижения рейтинга президента Зеленского и политической партии “Слуга народа”, существует вероятность, что команда президента сможет поспособствовать Кличко переизбраться мэром Киева. https://politeka.net/politeka-onlajn/262511-palchevskiy-zhestko-raznes-zelenskogo-iz-za-sgovora-s-porohobotami-my-bedneem В частности, утверждает Пальчевский, Зеленский пошел на договорняк с бывшим гарантом Петром Порошенко. «Эти двое договорились и проголосовали. И напряжение вокруг посадки Порошенко сразу спало. И теперь он уже комментирует, что Украине дадут миллиард. И делает вид, что это его заслуга. У меня вопрос к Порошенко: сколько миллиардов лично вы вывели из Украины и куда?» - уточнил он. В «Слуге народа» готовят нового кандидата в мэры Киева, чтобы помочь Кличко победить: http://antikor.com.ua/articles/355709-v_sluge_naroda_gotovjat_novogo_kandidata_v_mery_kieva_chtoby_pomochj_klichko_pobeditj
нехорошо получилось
1445 дн. тому
Ложь кличко об эпидемии: https://un-sci.com/ru/2020/04/02/lozh-klichko-ob-epidemii-situacziya-priobrela-neozhidannyj-povorot/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду