detector.media
07.09.2020 10:34
Liga.net запустила новий проєкт Life
Liga.net запустила новий проєкт Life
У Liga.Life працює п’ять журналістів.

Інтернет-видання Liga.net запустило новий проєкт Liga.Life. Про це 7 вересня повідомила керівниця проєкту Ірина Андрейців.

«Ми створили Liga.Life для українських родин, аби вони ставали здоровішими, освіченішими та щасливішими», – розповіла вона.

У новому проєкті буде чотири основні рубрики: «Поради», «Пояснення», «Розваги» та «Історії». У фокусі Liga.Life: здоров’я, освіта, спорт, саморозвиток, наука, культурні події.

«"Наповни життя" – слоган проєкту Liga.Life. Це означає, що ми намагатимемось різносторонньо допомагати українським родинам жити краще. Писатимемо на теми здоров’я, їжі, освіти, науки, спорту, саморозвитку та відпочинку. Цей розділ не жіночий і не чоловічий. Він для тих, кому не байдуже здоров’я, хто цінує розвиток і цікавий відпочинок», – йдеться в повідомленні.

У Liga.Life наразі працює п’ять журналістів: головна редакторка Ірина Андрейців; редакторка тематики здорового способу життя Ліна Криворучко; журналістка тематики здорового способу життя Альона Низовець; журналістка Яна Міланова, яка спеціалізується на темі освіти; редакторка Катерина Амеліна, відповідатиме за новини, тематики психології та домашніх тварин.

Перше інтерв’ю в межах нового проєкту записали з колишньою очільницею МОЗ Уляною Супрун.

Партнером Liga.Life вже стала мережа фітнес-клубів Sport Life. «Sport Life співфінансує проєкт, не втручаючись у редакційну політику. Завдяки партнерству ми змогли найняти більше людей і будемо створювати більше корисного контенту», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у лютому 2020 року головний редактор Liga.net Борис Давиденко розповів, що інтернет-видання планує запускати новий проєкт Liga.Life. У Liga.Life писатимуть про здоров’я, їжу, освіту й самоосвіту, психологію й особистий розвиток, спорт і подорожі, також публікуватимуть різноманітні історії. У новому проєкті працюватимуть з різними форматами – новини, огляди, статті, портрети, репортажі й пояснювальні матеріали. Будуть і розважальні формати, зокрема – тести та добірки серіалів.

Фото: Liga.Life

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY