Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії

Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії

10 Липня 2020
3164
10 Липня 2020
11:32

Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії

3164
Видання шукають репортерів, журналістів, редакторів та перекладачів.
Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії
Liga.Life, Wonderzine, «Главком» та LB.ua відкрили низку вакансії

Проєкт Liga.Life шукає редактора та журналіста, «здатних і охочих писати про те, як нам ставати вмотивованішими, здоровішими, спортивнішими». Вимоги: знання англійської на рівні, достатньому для читання та перекладу англомовних матеріалів; готовність шукати нові формати й чітко дотримуватися дедлайнів. Робоча мова – українська. Резюме надсилати на адресу irynaandreytsiv@gmail.com. «Листи без теми, елементарного привітання і вказування, на яку вакансію – редактора або журналіста – ви подаєтеся, розглядати не буду. У фейсбук не пишіть, бо гублю страшно тут листи», – попередила керівниця Liga.Life Ірина Андрейців.

Видання «Wonderzine Україна» шукає редактора стрічки новин. Обов'язки: відстежувати інфоприводи, які відповідають повістці видання; писати новини та короткі формати на кшталт «На кого підписатися» та «Вішлист»; публікувати свої матеріали на платформах «Wonderzine Україна» в соціальних мережах. Кандидати мають пройти тестове завдання, резюме та приклади своїх текстів надсилати на адресу editor@wonderzine.com.ua.

Інформаційно-аналітичне агентство «Главком» шукає випускового редактора. Обов'язки: наповнення сайту актуальним та цікавим контентом: верстка редакційних матеріалів та інтерв'ю; думки політиків, громадських активістів, експертів; висвітлення подій дня в Україні та світі (фото- та відеорепортажі). Податися на вакансію можна тут.

Інтернет-видання LB.ua відкрило вакансії репортерів, редакторка соцмереж та перекладачів з української на російську. Резюме на посаду перекладача надсилати керівниці новинної стрічки Ірині Лісогор на адресу iri.lysogor@gmail.com. Щодо вакансії репортера писати в Facebook шефредакторці видання Соні Кошкіній або головному редактору Олегу Базару. Резюме на посаду редакторка соцмереж надсилати eli.remito@gmail.com.  

Фото: Wonderzine / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3164
Читайте також
02.07.2020 13:01
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду