Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ

Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ

15 Липня 2020
1568

Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ

1568
Він подякував усім за роботу та зусилля в просуванні свободи ЗМІ.
Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ
Арлем Дезір залишає посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ

Повноваження представника Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) з питань свободи ЗМІ Арлема Дезіра завершуються 18 липня 2020 року. Про це він пише в листі, який отримав «Детектор медіа».

«Перш ніж вийти з офісу, я хотів щиро подякувати вам за всю вашу роботу та зусилля в просуванні свободи ЗМІ, а також за ваше плідне співробітництво та підтримку. Багато наших битв не були б виграні чи можливі без вашого неймовірної відданості та невтомної агітації. Було справжньою честю бути представником ОБСЄ з питань свободи засобів масової інформації, і було надзвичайно корисним досвідом зустріти палких і безстрашних прихильників, якими ви всі є. Я сподіваюся, що в нас ще буде нагода для зустрічей та співпраці для просування прав людини та свободи ЗМІ», – сказав пан Дезір.   

Тепер ОБСЄ доведеться шукати нового представника з питань свободи слова.

«Я хвилююся, що залишаю інституцію без мандата, але почуваюся краще, знаючи, що існує сильна команда і що ви будете продовжувати боротися за свободу ЗМІ та свободу вираження поглядів», – додав Арлем Дезір.

Нагадаємо, Арлема Дезіра обрали на посаду представника ОБСЄ з питань свободи ЗМІ у липні 2017 року. Строк його повноважень на посаді спливав 19 липня 2020 року. 10 липня 2020 року Азербайджан і Таджикистан заблокували призначення Арлема Дезіра на другий строк повноважень.

Фото: ОБСЄ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1568
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду